Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałamiixD

Jak mam to zrobić,żeby było dobrze i dla mnie,i dla niego ..

Polecane posty

Gość MałamiixD

Mam problem. Chciałabym zrobić ,,dobrze" mojemu chłopakowi. Jedynym słowem-loda.. Będę robić to pierwszy raz.. Nie wiem jak się do tego zebrać i chce żeby był zadowolony..chce też,żebym miała z tego satysfakcję:) pomóżcie mi. Może jakieś rady.?

Gość prowodyr
satysfakcje będziesz miała jeśli to zrobisz . a jak nie ma najmniejszej różnicy ,z czasem będzie lepiej .

Gość dddasdada
Kobiecino, wujek dobra rada Ci pomoże. Chcesz zrobić dobrego lodzika swojemu ogierowi - nie ma sprawy już Ci daje porady i wskazówki jak to zrobić! Składniki: # 3 litra mleka # 1 litra śmietanki # 6 żółtek 40 dkg cukru No i oczywiście jak to przygotować, bo po co Tobie składniki jak nie wiesz jak to robić: Wanilię zagotować z mlekiem i śmietanką (potem ją wyrzucić), żółtka utrzeć z cukrem i ostrożnie, ciągle mieszając, wlewać mleko do żółtek (a nie odwrotnie). Chwilę potrzymać na gorącej blasze, nie zagotowując, potem odstawić i oziębić, wlać do formy i kręcić w maszynce do lodów. Gdy są dobrze zmrożone, wyrzucić z formy na półmisek, obłożyć andrutami i podać. Uwaga: Wyjęcie z formy na półmisek ułatwi zanurzenie formy na sekundę w gorącej wodzie.

Gość Mini ma.
Haha bardzo śmieszne idioto.

jest w necie taki poradnik jak zrobic dobrze loda swojemu facetowi to ksiazka napisana przez jakiegos kolesia omowione sa tam techniki od podstawoej do zaawansowanej poszukaj albo wpadnij na kafe ok 20 to ci link wysle