Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd mam taka teorie juz mowie

Gdyby kobieta była tak 4-5 lat starsza byłoby idealnie...

Polecane posty

Gość skąd mam taka teorie juz mowie

Czemu tak sądzę? Na przykładzie swoim i kilku koleżanek - wszystkie mamy starszych facetów, od 2 do 9 lat. Teraz zaczynamy studia, więc nie w głowie nam dzieci. Potem fajnie by bylo chociaz troche zasmakowac pracy w zawodzie. A nasi faceci? Juz skonczyli/niedlugo konczą studia. Niektórzy juz, niektórzy niedługo będą chcieli mieć dziecko, to normalne. A my... jak widać. :O Więc jakby to odwrócić: ona już kończy studia, on zaczyna. Po paru latach ona jest ustawiona w pracy (przynajmniej teoretycznie), a on gotowy na dziecko. :)

Gość skad ma taka teoria juz mowie
za wypowiedzi nie na temat dziekujemy

masz trochę racji, ale ja nie wyobrażam pomagać swojemu ew. facetowi w przygotowaniach do matury. młodsi mnie nie kręcą :(

Gość skad mam taka teorie juz mowie
hehe no wlasnie ja tez wole starszych i chyba wiekszosc tak ma - tu wlasnie matka natura sie pomylila ;P

większość woli starszych, bo ci starsi z reguły już dojrzali. z reguły ;) a ja nie mam zamiaru czekać, aż mój boy dojrzeje, i się z nim użerać jak z dzieckiem. jeszcze przyjdzie na to pora :P

Gość www.tnij.org/dobreauto
to co ma żona Lapickiego powiedziec?gromadki dzieci z nim sie nie doczeka raczej

ha! zona lapickiego to co innego. tu ewidentnie jest malzenstwo dla kasy z jednej strony, a z drugiej - dla zadowolenia oka. i moze czegos jeszcze ;)

Gość na pudelku piszo o lapickiej
w wywiadzie na temat macierzynstwa powiedziala ze "nie zeby nie miala takich marzen, ale szybko je zweryfikowala" Zal mi jej... :O