Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysyysysysysyyyy

smutno mi bo siedze sama a moj

Polecane posty

Gość sysyysysysysyyyy

chlopak sie bawi ze znajomymi w barze a ja jestem chora a on ma urodziny i wyprawia w barze:(ale mi smutno...

a my mielismy i sc na zabawe ale poklocilismy sie z jego winy i nie idziemy ,tez siedze sama w jednym pokoju a on w drugim

Gość sysyysysysysyyyy
a;e jestem chora mam angine

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
wklejam to tu bo gdzie indziej się nie da : ---------------------------------------------------------------------------- ta Lidka Bachleda i Alicja Bachleda są siebie warte, nie? Lidce jedyne co w życiu PRZYPADKIEM? wyszło to rodzina. A Alicja? Jak ona zostanie z tym Colinem to normalna ćpunka - picie, palenie, zadawanie się z wszystkimi jego kochankami. Oto jej prawdziwa twarz. Nie to ,że jej zazdroszczę, ale wiecie... czemu ja mam z siebie robić najgorszego menela jak ja mam normalną rodzinę i TAKIEJ rodziny jak ona nie chcę do dziś. No jest to żenada...rodzinna. Iście :(

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
To tylko ludzie z Krakowa mają takie rodziny i takie chcą mieć rodziny - tak odpowiem jak mnie ktoś zapyta czemu ja nie mam swojej rodziny. Bo no nie ćpałam, nie piłam to pracy w Polsce nie miałam, a gdzie indziej też nie zamierzam to pewnie będzie to samo, a zresztą musztarda po obiedzie. I tylko żałuję, że więcej nie...wymiotowałam w tej Polsce. Z nudów. Uczciwa postanowiłam tu być. Ale na tym wyszłam :(