Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghfghfgh

My słowianie dostalismy brzydka urode w spadku

Polecane posty

Gość ghfghfghfgh

-brązowe włosy [latynosi - kruczoczarne] -niebieskie i szare oczy [latynosi - piwne] -zolta kosc zebowa = zolte zeby[latynosi biala] -jasna, sklonna do wypryskow cera [latynosi sniada, choc sklonna do zmarszczek]

Gość za to my Słowianki
nie mamy na co narzekac:P

Gość cvcvcv
ty ladaco nie masz sie z czego cieszyc bo masz okragla czaszke i zeza. no i dosc spore zakola

Gość w ogole mniej urodziwi
powinni sie wiazac z mniej urodziwymi a wiec np. Polacy z Angielkami za to piekni z pieknymi, np. Latynosi/skandynawowie ze Słowiankami :classic_cool:

Gość ghhghgh
SKORO NIE NARZEKACIE NA SWOJĄ URODĘ TO PO CO FARBUJECIE WŁOSY I CZEMU CHODZICIE NA SOLARIUM?

Gość
to masz pecha autorze/autorko ja tam znam kilku całkiem do rzeczy Słowian :P a zdarzyło mi się widzieć kilku paskudnych Latynosów

Gość sfder
bzdury, to własnie latynosi sa mniej atrakcyjni . Ngdy nie chciałbym mieć czarnych oczu , czarnych włosow i ciemnej karnacji . Wygladałbym prawiek jak murzyn .

Gość ljfpwej
nie wszyscy latynosi mają kruczoczarne włosy

Gość dariuszczwa
My słowianie straciliśmy swoją tożsamość przez kobiety wystarczy pomruczeć coś w innym języku i już się kleją..Arabowie okazali się od nas mądrzejsi i trzymają baby w ryzach

Gość girls wanna have fun
Ja sie tam bardzo ciesze ,ze mam słowianska urode ,a nie inna ;) lubie swoje dlugie naturalne blond włosy , zielone oczy i brzoskwiniowa cere , swoje duze oczy i maly nosek ;) nie chciałabym być latynoska