Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka blondyneczka xxxdddd

PODOBNO POLACY TO NAJBRZYDSI FACECI W EUROPIE!!!!!!!!!

Polecane posty

co o tym sądzicie ??ostatnio oglądałam wiadomości i mówili tam że polacy są oceniani jako najmniej urodziwych i najbardziej niedbałych i zapuszczonych facetów w europie...

Gość turasy lepsze moze co

Gość tjuduy
prawda jak nic!!!!!!! :D

Gość fssdfs
nie sadze. Nie mozna wszystkich facetow do jednego worka wkladac . Sa brzydcy i ładni . Wisniewski i Ibisz W kazdym narodzie tak jest . Tak samo Polki : Radwańska i trzebiatowska

Gość vbdbd
zaniedbały nie zawsze oznacza mało atrakcyjnego a jak o siebie dba to jest pedałem ?

Gość pewnie Niemcy
a kto tak twierdzi?

Gość nie żartuj
mój nie tylko urodziwy, ale jeszcze czyścioszek nad czyścioszkami... Skrzyżowanie zmywarki z odkurzaczem...

Gość np we francji to dopiero
nie dbaja o siebie, w paryzu w komunikacji miejsckiej tak jebie od facetów że się żygac chce. ale nie od jakiś meneli. normalnych w garniakach typów fetor w chuj:O polscy faceci nie wiem czy są urodziwi ale o siebie dbaja a z resztą co to za debilne uogólnianieO

Gość ankieta była w Holandii
szary koniec to Polacy i Rosjanie. Stereotyp Polaka w Europie- wąsy, braki w uzebieniu, piwny brzuch i brudne buty.

ŁOOOO LADACO WIDZE ŻE UDERZYŁAM W TWÓJ CZUŁY PUNKT.... twierdzi tak połowa europy i przede wszystkim polki...

Gość zmien program telewizyjny

Gość dfdsfds
twierdzi tak połowa europy i przede wszystkim polki... pewnie jestes pasztetem i zaden przystojny Polak cie nie chce .

Gość to po prostu wyniki ankiety
przeprowadzonej w Holandii, czy sie komu podoba czy nie, taka jest tam opinia

to że za tak jest to nie znaczy że ja tak myśle.... znam kilkunastu przystojnych polaków ale,tak ogólnie na ulicach można wyhaczyć 5 w miare przystojnych na 15nastu

Gość erte43
ankieta była w Holandii to co w tym dziwnego , ze ankieta jest sfałszowana . Gdyby brali w niej ludzie z całej Europy ,a nie z Holandii to okej . Moze ktos zrobi ankiete w Rosji i wyniki beda innne .

Gość polki podobno sa najbardziej u
urodziwe wiec rownowaga musi byc :P

Gość uiooi
polki podobno sa najbardziej u ale tylko zdaniem Polaków . Niestety . Na swiecie uwaza sie ze Rosjanki , Amerykanki , Francuski , skandynawki sa najladniejsze.

Gość kropeeeczka
ja czesto slysze takie cos :"dziewczyna ma byc ladna a chlopak nie musi byc ladany tylko fajny" i to slysze bardzo czesto

Gość nie ankieta w Holandii tylko
Według portalu randkowego BeautifulPeople.com, który przyjmuje zgłoszenia jedynie od tych osób, które zostaną uznane za wyjątkowo piękne, najbrzydszymi mężczyznami w Europie są... Polacy i Rosjanie. Jak informuje serwis wprost24.pl, Słowian wyprzedzają zdecydowanie nawet niezbyt urodziwi Brytyjczycy. Na szczycie listy najpiękniejszych narodów znajdują się mieszkańcy Skandynawii - wśród mężczyzn najlepiej oceniani są Szwedzi, a wśród kobiet - Norweżki. Jeśli chodzi o Szwedów, do serwisu przyjęto aż 65 proc. osób, które wysłały tam swoje zgłoszenia. Norweżki mogą pochwalić się jeszcze lepszym wynikiem. Strona BeautifulPeople.com powstała w 2002 r. w Danii. Od tamtej pory do serwisu przyjęto 390 tys. osób. Odrzucono - 1,8 mln kandydatów ze 190 krajów.

francuski??? LoL co za różnica. kogo obchodzi ranking z holandii. bo ci ankietowani to bylo w polsce wszyscy tak? i obczaili kobiety w całej polsce tak? i byli w każdym innym kraju europy by obiektywnie porównać?:D podniecacie się jakimś gównianym newsem🖐️:O

aaa no chyba że na podstawie danych z tego portalu... ale ja o tym pierwsze słysze jak z resztą pewnie większość polaków np tu na kafe więc z polski pewnie mniej zgłoszeń a z resztą jebać to:D

Gość fghjk
i co z tego ze ranking jest w holandii bo ta strona tam stoi ???? moze wlascicielem jest arab albo chinczyk ? do tego portalu zglaszaja sie ludzie z CALEGO swiata a nie tylko z holandii :O

uiooinie na podstawie aktorek, piosenkarek oceniasz urode danej nacji, kraju...tylko na podstawie tego co widzisz na codzień na ulicy.. i ja widziałem 3 duże wycieczki z francji (wiek od 15-18) plus laski z wymiany i powiem ci że masakra. same pasztety🖐️ serio.

Gość fghjk
i co z tego ze ranking jest w holandii bo ta strona tam stoi ???? moze wlascicielem jest arab albo chinczyk ? ale w wiekszosci zglaszaja sie tam ludzie z Holandi , bo w Polsce nikt o tym nie słyszał . Dopiero po opublikowaniu ankiety dowiadujemy sie ze ta strona istnieje .

no taak jestem pasztetem waże 200 kg i mam złote zęby... za to ty jesteś napewno pięknością i każdy polak by cię wyruchał.... żal mi ciebie P.S.a po czym poznałaś że jestem brzydka po stylu pisania i telepatycznie??

Gość sorry to ja tu napisałam
że ankieta Holandii, bo slyszalam ten news w TV , ale tylko końcówke i w dodatku zle zapamietałam, faktycznie, był portal i załozony w dodatku w Danii. Bije sie w piersi - a swoja droga na własnej skórze zobaczyłam, jak łatwo jest puscic w ruch plotkę!