Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

czy to duzo czy malo za mieszkanie?

Polecane posty

moze mnie ktos oswiecic bo sie nie bardzo orientuje.... czy za mieszkanie o wiekosci 32 m kw w chorzowie 0k 100 tys to duzo czy malo? mieszkanie na 3 pietrze z balkonem ....blok nie jest z plyt....tylko z pustakow..... do generalnego remontu.....plus wymienienie itstalacji itd..... ???????

Gość duuuuuuużo ja kupiłam
71m2 za 200tys.

no wlasnie tez mi sie tak wydaje:/ jedna pani w spoldzielni czy gdzies tak powiedziala ze wyjdzie ok 2 tys za metr...a dzisiaj przylazła inna i powiedzizala ze ok 3 tys:/ no halo...chociaz to jeszcze nie jest ostateczna wycena i mam nadzieje ze jednak zdecyduja inaczej...

Gość ale rozumiem ze to nowiutkie
mieszkanie, tylko wstawiać meble i mieszkać?

Gość neo znam cen w choroziwe
ale do tego generalny remont plus wymiana instalacji (też wszystkich???) nie brzmi zachęcająco :(

nie nie nowe mieszkanie...napisalam ze do generalnego remontu:/ mam pierszenstwo kupna mieszkania po dalszej rodzinie....no...i poprostu jest kwestia wyceny....i przyszla dzisiaj baba i powiedziala ze 3 tys za metr...ale hola hola...biorac pod uwage stan uwazam ze cena powinna byc duzo nizsza....i mam nadzieje ze nizsza ustala

Gość aj przepraszam niedoczytałam
jak do remontu to już w ogóle baaaardzo dużo, ja to swoje jak kupiłam 71m2, to tylko odświeżyłam ściany w pokojach i sufil w kuchni, bo łazienka ma nowe białe płytki, w 2 pokojach sa panele, w trzecim wykładzina co prawda ale przyzwoita. Także w zasadzie po miesiącu od kupna się wprowadziliśmy.

wiec mysle ze jeszcze cena spadnie...wczesniej ponformowali mnie ze mammy pierwszenstwo do kupna...jesli nie chcemy to beda licytowac od 60 TYS wiec na milosc boska dlaczego teraz tak wywindowalli...mysle ze to wina tej rzeczoznawcy.... to raz a a druga sprawa ze jednak szykuje sie na sadowanie z inna rodzina ktorzy pewnie tez zechca to mieszkanie miec na wlasnosc:/

Gość no to masz niezłe jazdy w
rodzinie...współczuję, tylko pomyśl, czy warto dla mieszkania które kupisz powiedzmy za 60 tys a drugie tyle musisz wwalić w remont? niech sobie wezmą a Ty dołóż i kup nowe ładne mieszkanko. Jeśli kupno tak czy siak masz w planach oczywiście.

Gość im mieszkanie mniejsze
tym wieksza cena za metr, wiec teoretycznie malo, Inna rzecz z tym remontem - mieszkanie pryszcz, ale jesli caly dom sie sypie? No i najwazniejsza jest lokalizacja

Gość nie wiem ale dla mnie to nic
za 41 m2 w Krakowie, nowe, zaplace 350 tyś stan surowy takze to malo

no ale chorzów to nie kraków....w warszawie mieszkania sa jeszcze drozsze... lokalizacja jest bardzo dobra...w sensie nie w centrum..troche na uboczu...blok wyremontowanyw b ardzo dobrym stanie....super sasiedzi..spokojniee...nie ma tam zadnych dresów:/ no i druga sprawa..pojawi sie napewno rodzinka..ktorej nie znam notabelne...wsumie blizsza zmarłemu wiec oni mielby wieksze prawo do dziedziczenia.. tylko chodzi o to ze my..zajelismy sie pogrzebem....oczyszcaniem mieszkania i roznymi takimi sprawami...(tamci sie nawet nie pofatygowali) a bhyylo to klopotliwe...bo ja jestem w podkarpacia wiec to kawal drogi...

Gość e tam mnie się wydaje
że to normalna cena. To tez zależy od innych rzeczy - bo jak slums, to rzeczywiście za dużo.

Gość tralalana
nie kupuj dopóki wszystkie sprawy sądowe nie zostaną uregulowane możesz później mieć wiele problemów

Gość będą kłopoty i tyle
ze spadkobiercami jest tak w 90% przypadków