Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa

pomóżcie !

Polecane posty

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa

czy można jakos odwrócic ten proces? czy pozostaje mi juz farbowanie włosow do konca życia?.. czy udalo sie komus z was wrocic do naturalnego koloru poprzez dobranie odpowiednio podobnej farby do swojego koloru? bo ja juz nie wiem co zrobić.. nie stac mnie na farbowanie co 2 miesiace włosow.. z reszta strasznie mi sie niszczą..:(

Gość grrrrrrrbrrr wrrrrrrr
hehe po czestym farbowaniu juz nieeeeeeeee a nawet lepiej heh włosy szybko siwieją i mozna być blindi jak świniak

MI się kiedyś udało- zafarbowalam włosy na strasznie jasny blond, wyglądało to ohydnie. Dobrałam farbę trochę ciemniejszą od moich naturalnych i miałam dawny kolor.

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
i nie było widać żadnej różnicy?? to moze ja znowu wezme zafarbuje sie na ten ciemny blond i mi pokryje ...bo ostatnio mi wyszeld na balejażu jak dalam ciemny blond pod rudy u góry,a na dole ciemny blond taki jaki mam... to jest chyba jedyny moj ratunek..moje włosy wołają o pomste ..nigdy nie byly tak poniszczonei niesforne

Hm, moim zdaniem mi coś takiego udało się przypadkiem, miałam szczęście, ale znając życie, jest bardzo duża szansa, że jeszcze bardziej popsujesz efekt, zwlaszcza, jeśli chcesz przyciemnić. Fryjzer konieczny moim zdaniem.

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
jak byłam u fryzjera to skrzywil mine i powiedzial,ze to niemozliwe raczej,zebym mogła powrocic do swojego naturalnego koloru

Gość ja wrocilam z zotego siana
ktore mi fryzjerki zafundowaly do koloru blond ( szampon do zmywania po 26 czy 24 myciach) chyba garnier albo wella nr 700 bodajze i tak sobe powolutku odrastam

Gość ja wrocilam z zo ltego siana
najpierw byla wella casting a potem no nie pamietam z półki w rpossmanie wzielam 2 razy tanszy chyba wlasnie garnier, szampon tak nie niszczy, w kazdym razie nie mi, wlosy mam jak wlasne, tylko z wiekszym polyskiem, akurat przez zime odrosna, bo w lecie farbowane zawsze plowieja. Nigdy z w zyciu nie pojde sie wiecej farbiwac do fryzjera. Bardzo ladny naturany kolor mi wyszedl