Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuszka

czy ona jest taka głupia czy perfidna?

Polecane posty

Gość kukuszka

Ludzie, poradźcie mi coś bo już mnie szlag trafia! Kiedyś już pisałam na kafe, ale temat nie został właściwie podjęty bo sytuacja jest w sumie tak żałosna, że aż mi samej się wierzyć nie chce :/ No więc tak: nie trawimy się z dziewczyną brata mojego chłopaka. Kiedyś ze sobą nie gadałyśmy, teraz zamienimy może z dwa zdania, nie więcej, ale w sumie niechętnie. Czasami nawet nie chce jej się powiedzieć nam 'cześć'. Główny problem polega na tym, że pomimo tego, gdy mojego faceta nie ma w domu ona korzysta z jego komputera i siedzi na naszej klasie, bo sama nie ma internetu w domu. Mimo, że nas nie cierpi, grzebie w jego komputerze. Żenuła po prostu! To jest taki suchar, że my już nawet nie wiemy jak reagować. Dzisiaj np. wchodzimy (nasi faceci po prostu dzielą jeden pokój), a ona siedzi sobie w najlepsze i bez cienia krępacji serfuje po necie. Zatkało nas i nic nie powiedzieliśmy :/ Doradźcie, co robić.

Gość kukuszka
Pomóżcie :(

Gość kukuszka
Nie, nie mieszkamy razem. Nasi faceci są braćmi i po prostu czasmi ich odwiedzamy. A zahasłować nie można, bo czasami brat mojego faceta korzysta z tego komputera, ale komp jest Mojego i rachunki za net też płaci Mój, tylko nie wiem czemu ona sobie pozwala na takie zagrywy. Nasze stosunki nie są zresztą też tak złe, żeby od razu powiedzieć jej "Spie***" :P

Gość kukuszka
Choć i tak obie się szczerze nicierpimy :P

Gość kukuszka
Wiedziałam, że w tej głupiej sytuacji nikt mi nie pomoże. Powiedzcie mi chociaż czy nastepnym razem mamy jej coś powiedzieć, ochrzanić ją?

Gość kjj
jasne ja bym jej powiedziala ze nie ma zadnych ambicji skoro to nie jest jej faceta komp a ona tam grzebie i wpisala bym haslo.co za idiotka,chyba szlag by mnie trafil.wogole uswiadomila bym jej ze robi wioche grzebiac w cudzych rzeczach...co zrobisz??

Doradzam. Kup swojemu facetowi jaja na bazarze. Chyba, że ona mu się podoba i dlatego nie reaguje.

Gość wedlug mnie oba
a nie mozesz podzielic na dwa konta ten komputer?

Gość nie zje ci tego kompa
przesadzasz, nie ubedzie ci ani twojemu facetowi od tego. Nieuzyci jestescie:O