Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszka śnieszka...

Jak czytam niektore tematy umieszczone

Polecane posty

na tym forum to normalnie płacze ze śmiechu.. Nie wiem czy ludzie sa az tak głupi czy tylko takich udaja, no pojecia nie mam.. Ale mimo wszystko najlepsze są komentarze pod takimi glupimi tematami.. Najlepszy temat jaki miałam ale nie miałam przyjemnosci czytać to ten w ktorym dziewczyna miała dylemat czy lizać facetowi dupe przez worek cauflandu czy z tescco. O matko.. śmiech na sali pozdrawiam wszystkich pojebow umieszczających pojebane tematy oraz nocnych markow:P ;*

Gość sdasdad
No co ty chcesz od tego tematu z lizaniem dupy??Przecież on taki ciekawy był :) Ni mów że nie ciekawiło cię to jaką torebkę wybierze.Ja miałem nadzieje że wybierze taką biodegradalną a nie taką zwykłą :) Również pozdrawiam

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
zgadzam sie tu jest tylu pojebow ze rece opadaja na niektore tematy to wogole nie chce mi sie odpowiadac typu...moze to ciaza,albo...czy mam mu zrobic loda:O no poprostu czytajac podobne tematy to nie chce mi sie poprotu odpowiadac:O zalosne

Gość a przez kogo pisane ..
..Przez ciebie...po**bie..:)

dajcie spokoj.. eh ale dzieki takim tematom chetnie tu przychodze chociazby zeby sie posmiac:D