Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlos się jeży na glowie...

Zobaczcie co szykuje dla ludności rząd USA!!!!

Polecane posty

Gość a co sobie myslałaś
władzy raz zdobytej nie oddadzą nigdy jeszcze by ich ktoś za 11 września rozliczył i inne zbrodnie

Gość słyszałam w telewizji
Bin Laden powiedział że Ameryka to szatański kraj

Gość bo Polakami polaczki rządzą
polaczek = Żyd mieszkający w Polsce czyli żydek Geremki, Kuronie, Dorny, Wassermany, GronkiewiczeWaltze, Michniki..same polaczki 84% spoleczeństwa Rzeczpopolitej Polski jest za natychmiastowym wycofaniem naszych wojsk z Afganistanu, ale polaczki wiedzą lepiej od Polaków...bo polaczki Izraelowi służą...USA tez jest pod żydowskim butem, to pasożyty...

Gość pupuppupupu

Gość ciekawe jest to
ze ludzi na forum bardziej interesuje temat "Tipsy" niz takie wazne rzeczy ktore sie DZIEJA:o

z reguły osoby interesujące się tematami w stylu 'Tipsy' są szczęśliwsze od tych co czytują smęty, co nie oznacza, że ja tak robię :classic_cool:

Gość merhannt
szczęśliwi bo nieswiadomi co za tym idzie jakby głupi ;)

ale w jakim celu amerykanie mieliby najpierw wybijać swoich? zamiast zacząć od reszty świata? w ogóle po chuj wybijać swoich?:D przecież w usa jest w chuj miejsca do zamieszkania. porównajcie rozmiar terytorialny ameryki północnej z chinami a następnie ilość ludnośći. i przestańcie pierdolić o tych daremnych teoriach spiskowych bo to żenada🖐️ albo skoro już pierdolicie to co macie zamiar z tym zrobić bo jeśli tylko smęcić na kafeterii to lepiej sobie dajcie spokój i zajmijcie czymś pożytecznym:O

Gość hophophphpph

Gość wolalabym interesowac sie
tipsami, przynajmniej nie zyla bym z taka wizja przyszlosci, z ciemnymi chmurami nad glowa :O 😭

Gość tia najlepiej zamykać oczy an
tia najlepiej zamykać oczy an to co wazne 🖐️

Gość www.tnij.org/calling2009
no i co w związku z tym?mamy wszyscy jechac do USA protestowac pod białym domem?

Gość to co ważne
Wydaje mi się, że gdybym opowiedziała komuś ze znajomych o tym co czytałam o tych teoriach, szczepionkach itp. to by mnie wyśmiali... a ja myślę, że coś w tym musi być. Albo chociażby film 2012, a raczej kwestia, którą porusza... nie ma z kim porozmawiać na co dzień na takie tematy egzystencjalne :-/ może za bardzo biorę to do siebie, ale nie można udawać ślepego widząc jaki jest świat. Najlepiej myśleć o przyjemnych rzeczach, gdyby nie przyziemne sprawy, obowiązki, praca, wakacje - można by przecież zwariować.

Gość crazy brezze
Bazienka ignorancja jest twoją mocną stroną, głupota także, powodzenia wiec 🖐️

Gość no odnosnie 2012 roku
niektorzy zbijają kokosy na naiwnych, ktorzy wierza ze wtedy nastapi koniec swiata.:classic_cool:

Gość straaaaaszne
co to ogladanie amerykanskich filmow czyni z rozumu czlowieka! :classic_cool:

Po co wklejasz te debilne linki? To sa głupoty. Przez takie pseudo spiskowe teori potem ludzie nie wierzą w prawdziwe zagrożenie. Tak, już przyleca czarne helikoptery i wszystkich skremują. Człowieku naucz się odróżniać poważne fakty od głupot.

Gość crazy brezze
na pewno ni koniec, ale coś się zmieni i jeśli będa to chipy, które wprowadzaja juz w Hiszpanii czy przymusowe szczepionki na Świnska grype, lub naruszanie mojej wolności osobistej to dla mnie to bedzie koniec świata :o a kiedy nie będę mogła zjeść sobie mojej ulubionej, nie zmodyfikowanej marchewki z działki, wtedy dopiero się wkurwie 😡

Gość no wczoraj na podobnym
topiku zwolennicy fantasy utrzymywali, że wraz ze szczepionką zostaje nam wprowadzony do ciala chip dzieki ktoremu blizej nieokreslony uklad bedzie mial nad nami moc! :D:D:D

w czasie drugiej wojny angole też w tajemnicy budowali trumny. bo jak by się wydało że oczekują tylku zgonów to by mogła być panika wiec może szykuja trumy z podobnych powodów. żeby jak coś to były blisko :P "Albo chociażby film 2012, a raczej kwestia, którą porusza.." nie ma żadnej kwestii :O 🖐️ bo nie będzie końca świata co prawda astronomowie zgadają się ostatio że w 2013 może być trochę awarii elektryczności z powodu aktywności słońca

Gość wlos się jeży na glowie...
Głupoty :D to po co im 800 wiezien i trumny ?

Gość kiedys czytalam ze jeden facet
robi interes na propagandzie zwiazanej z koncem swiata...podobno sprzedaje naiwnym miejsca w schronach, ktore maja gwarantowac przetrwanie:P

Gość nie ważne jak....
wraz ze szczepionką zostanie podany wirus, a szczepionki nie są PRZETESTOWANE JESZCZE :o czyli beda nas nakłuwac gównem niewiadomo o jakiej zawartosci i jak działającym :o w Niemczesz juz zaczynają masowo szczepic! a chipy to osobna sprawa:)

Gość nie ważne jak....
to coś słabo mu wychodzi ta propaganda bo ja w nią nie wierze w cale :o

Gość panikarze we wszytko uwierza
byle im to zgrabnie zaprezentowac:P:P:P:P

wlos się jeży na glowie... Głupoty to po co im 800 wiezien i trumny ? Trumny sa standardowym zabezpieczeniem, chcby na wypadek ataku nuklearnego, czy pandemi. Gnijące trupy mnozyłyby zarazy. To tylko Polska nie jest do niczego przygotowana.