Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytusssss

tabletki antykoncepcyjne azalia?????????

Polecane posty

Gość edytusssss

od pulowy wrzesnia biore tabletki azalia niedawno zaczelam drugie opakowanie okres dostalam normalniw w terminie tylko ze trwal bardzo dlugo ponad dwa tygodnie 7 listopada mis sie skonczyl a teraz znowu mam jakies plamienia tzn pomaranczowe wchodzace pod brazowy niewiem na krew mi to raczej nie wyglada :(:) mialyscie moze cos takiego???? dodam ze tabletki biore po raz pierwszy w zyciu i nie wiem co sie dzieje pomozcie

Gość edytusssss
nie ma nikigo o tej poze???????? a jeszcze do tego zaczol mnie bolec brzusio:((((((((((((

Gość krwawiąca długo
tak może być. wiele kobiet z powodu tych plamień rezygnuje z brania Azalii

Gość Boskie Buenos
ej ej!nie znam tej azalii,pierwszy raz słyszę,ale ja po yasmin tez plamiłam przez pierwszy miesiąc!potem mi sie wszystko uregulowalo. ale tak jak mowie,pierwszy miesiąc calutki plamilam,w jednym dniu bardziej w innym mniej.przy drugim opakowaniu ustapilo. nie wszystkie dziewczyny tak mają,to zalezy od organizmu.:)

Gość Boskie Buenos
ten opis powyzej to jak zaczelam brac drugi raz po przerwie,a jak bralam pierwszy raz tez plamilam 2 miesiace.przy drugim zaczynaniu m-c. zreszta w ulotce masz nawet napisane ze w pierwszych 3miesiacach moga wystapic nieoczekiwane krwawienia. to nie musi byc wina azalii.:)

Gość edytusssss
wiesz przy azali nie robi sie 7 dniowych przerw bieze sie ja caly czas ale to nie sa krwawe uplawy tylko pomaranczowe