Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna marzycielka

MARZENIA!!

Polecane posty

Czy też macie takie marzenie, którego żadne pieniądze na świecie nie są w stanie spełnić? Już zawsze będzie mi czegoś w życiu brakowało. :(

Gość beznadziejne marzycielka
No nie wiem... Ludzie przeważnie marzą o pieniądzach i rzeczach, które mogliby mieć za owe pieniądze... Moje jest maksymalnie irracjonalne i niemożliwe do spełnienia a i tak śni mi się po nocach. Ja całe życie staram się przybliżyć do tego marzenia! Całe swoje życie zbudowałam wokół niego... a i tak jestem niespełniona. :(

Gość marzę o tym by nie było chorób

marzę o tym by nie było chorób" fajne marzenia :D Obejrzyj 2012 :D zmieni ci się :P

Gość beznadziejna marzycieka
Ja o tym, by móc przenosić się w czasie. :) Wiem, głupie... Ale jestem historykiem i archeologiem i oddałabym wszytko, by móc zobaczyć na własne oczy... dinozaury, starożytny Egipt, średniowiecze... Ech... :(

Gość sdasdad
beznadziejna marzycieka Jak dla mnie w cale nie głupie :) Też bym chciał zobaczyć przeszłość-przyszłość tak jakoś mnie nie pociąga bardzo jak przeszłość.Taka podróż w czasie była by wspaniała :)

Ja jestem zakochana w przeszłości. Ile, bym dała, by zobaczyć średniowieczną Szkocję, Normanów Duńskich i Norweskich z IX-X wieku czy XVIII wieczną Francję! Najchętniej chciałabym być niewidzialna, by móc swobodnie zaglądać wszędzie i oglądać wszytko jako bezstronny widz. Bez ingerencji w przebieg historii. :) Wiecie, nawet jak to piszę to czuję się głupio. Stara baba ze mnie. Mam 27 lat a marzenia nie zmieniły mi się odkąd na 7 urodziny dostałam ilustrowaną encyklopedię historyczną dla najmłodszych. :)

Gość 2er245636454334
Ja to bardziej chciałbym zobaczyć przełom XiX/XX wieku. Taki z książek Dostojewskiego, Conrada.