Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx123

ej słuchajcie - już nie wiem co o tym myśleć...

Polecane posty

czemu nic nie było w Polsce, że Bachleda grała we francuskim filmie? Co prawda zdjęcie można w komp wstawić a tzw. PLOT jest dziś nie do odnalezenia, ale film niewątpliwie istnieje. Możeby go tak kupić? W końcu we francuskim filmie zagrać po francusku - nie byle co, nie? http://www.filmweb.pl/f269809/Na+wsch%C3%B3d,2006/obsada

Gość no sama sie zastanów
Pewnie ten film to jakaś chała była wiec go w tv polskiej nawet nie pokazywali. Przecież nasze polskie filmy nawet te jedne z lepszych tez nie sa pokazywane gdzies tam np w czechach wiec co ty chcesz?

No to rozumiem , że film miał dobre recenzje i dlatego Alicja Bachleda pojawiła się w USA. No ale jej bronią - niby bronią, ale co ona będzie dalej jadła to nie wiadomo. Najważniejsze , że jej rodzina jest CZYSTA. No w US jej nie wyszło i wraca pewnie - jak dla nich. Ale gdzie? Nie żeby mnie to interesowało, ale też bym chciała..MÓWIĆ po francusku. :( Czyli Alicja zna 4 języki. Angielski (biegle), niemiecki, hiszpański biegle i francuski. A czemu nigdzie nie napisali, że zna francuski? :(

No właśnie bardzo dobry film. A wczoraj znalazłam plot - komedia pomyłek czy coś. Dziś to chciałam "podać dalej" nie umiem znaleźć :( Zostaje mi chyba tylko "Pluton" ...egzekucyjny :(

No ja myślę, że trzeba się starać, żeby filmy miały dystrybucję tu i tak. W czyim to jest interesie? Gwiazdy na pewno. I ten film był na 10 festwialach - ten francuski Bachledy - w tym nawet na gejowskim. I co? A w Polsce nic? No to już była gwiazdą ja uważam, a tak? W niemieckich filmach to nie była gwiazdą, ale jak francki ją wzięły to przecież była. I gdzie ona ...była? jest? :(

comme des voleurs - taki tytuł francuski. jeszcze nie wiem co to znaczy, ale... nikt się nie przejmował jej filmami - przez to to chyba wrzucili. I że jej Niemcy nie dali grać w serialu to jej wrzucili 1 odcinek w niemieckim derialu. Musiałaby grać teraz w serialu amerykańskim kogoś. Ale kogo? :(

Comme des voleurs - po polsku NA WSCHÓD. Taki tytuł ma film z Alicją. Gdzie jest ten film? Nic nie było - w telewizji powinni puścić. Wielka gwiazda...

A good swiss movie is rare enough, so I can only recommend this one. Basically, the story starts in Lausanne, Switzerland. Lionel is gay and his whole family is fine with it, he works at the local radio station. Around Christmas, he discover that part of his family comes from Poland. He gets totally upset with it, to a point where his sister decides to take him to Poland, in order for him to discover this country he comes from. This movie is just really authentic. All the characters are really touching, and you can relate to a lot of situations. Being gay or straight isn't the matter here, the idea is just to witness how a simple information can turn your way of thinking upside down. Overall : part romantic, part touching, part funny... A bit slow now and then, but that's the only negative point I could find... Very good movie! ----------------------------------------------------------------------- Macie - poczytajcie se bo jutro nawet tego nie będzie. Chyba zostaje gej, a mu "dorobili" dziewczynę Bachledę, że Ewa do deportu z Polski. Ale Alicja jest tam na zdjęciach w dailymotion, że gra tam kogoś. Może ją wkleili wiecie - taki montaż na potrzeby netu... nie znam się ale wiem, że wsyzstko można wkleić... :(