Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chipsy bananowe

Potrzebuje silnych leków nasennych po których się juz nie obudze

Polecane posty

Gość gość
A to nie lepiej kupić morfine czy inny opiat na czarnym rynku? Kupujesz 3 tabletki za które dasz ok 90zl; wystarczy nauczyć się robić zastrzyki dożylne i ubierasz w nieświadomej blogosci, a nie jakieś śmieszne nasenne czy paracetamole, po tym tylko wątroba do wymiany

Gość gość
ale temat... (lol)

Gość Gośiuwa
Jak słucham waszych wstalisłych rad pod tytułem wstań i Wałcz to się we mnie gotuje. Choroba jaka ma dziewczyna kilka odpowiedzi niżej, ze ja wszystko boli i nie może się po d***e podrapać jest taka sama choroba jak ma autorka postu. Z tą różnica zę dziewczyna od bólu ciała nie jest sobie w stanie wyobrazić jak ciężko jest egzystować bez chęci życia. Bo ból znamy chyba wszyscy. Jeśli autorka postu nie chce dać sobie pomoc to na sile niż z tym nie zrobicie a ona i tak się zabije jeśli już tego nie zrobiła. Jeśli znajdzie sama w sobie któregoś dnia chęc poszukania pomocy to na sto procent jej ktoś pomoże, ale na pewno to nie będą wasze moywujace gadki o trsck wstań powiedz nie jestem sam

Gość Beznadziejny

Kiedyś dawałem sobie rade ze wszystkim. Jakoś to będzie zacisnąć zęby i jazda. Obecnie mam 3i pół letnią córeczkę którą kocham bezgranicznie. Niestety ale ona mnie wykorzystała żębym dał jej nazwisko dziecku w sumie to nie jej a jej adopcyjnych rodziców. Zrobiłem wszystko co chciała i wywaliła mnie z życia dziecka. Żeby mój brat nie został chrzestnym powiedziała że chciałem po ślubie przyjąć jej nazwisko bo mnie nic dobrego w rodzinie nie spotkało a w zamian wzieła brata który żekomo ją zgwałcił jak miał 13 lat. W sądzie nikt mnie nie słucha czyje sie jak powietrze. Szczeże to mam ochotę sie zabić bo już nie wyrabiam z tym wszystkim z tymi kłamstwami ze strony jej rodziny do tego jej matka nakłanaiła mnie do samobójstwa co zgłosiłem na policje w brew własnej woli i przekonaniom. Mam już dość życia w bólu nerwach strachu szantażu emocjonalnym. Próbowałem wszystkiego. Leczyłem sie z nerwicy nawet brałem Absenor i Acipreź przez rok. Teraz nie biore leków od kilku miesięcy i ogólnie samopoczucie mam dobre ale nie moge znieść kłamst i szantaży emocjonalnych. Dość już mam bólu z wiązanego z rozłaką z dzieckiem i postanowiłem sie zabić ostatecznie. Miałęm na myśli metode tabletkową ale widzę że bez lekarza i kłamania że cierpie na bezsenność po odstawieniu leków będzie długa jeszcze zanim dostane odpowiednio silne leki i wykonam swój plan odejścia. Nie wiem po co to tu pisze bo i tak pewnie nigdy już nei wejdę na te stronę. Wszystkim tym kturzy mają takie myśli proponuje poszukania pomocy bo każde życie jest ważne i zasługuje na godne życie. Przeszedłem już wszystkie drogi i jednak wychodzi na to że zabicie sie jest jedynym rozwiązaniem bólu. Przepraszam.