Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

2 miesiac ciazy a mam krawienia ... pierwszego dnia byly slabe lecz jak kochalam sie z chlopakiem one sie nasilily nie towarzyszy temu zaden bol...nie wiem co robic... mam sine sutki czy ktoras tez tak miala

Moniu. Każde krwawienie w ciąży jest niebezpieczne i należy jak najszybciej zgłosić się do ginekologa. Udaj się do najbliższego szpitala i powiedz jak wygląda sytuacja, albo do jakiegoś prywatnego lekarza. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

ale byalm u lekarza tylko ze przy pierwszym krawieniu .. ale nic mnie nie boli tylko ze leci mi krew..

wtedy podejrzewalam ciaze 2 testy pozytywne i lekarz pwoiedzial ze nie wyklucza ciazy to bylo w 4 tygodniu..powiedzial ze nie kazde krwawienie czy plamienie oznacza o poronieniu i niekotre kobiety tak maja do 3 miesiaca ciazy

na początku w 2 ciąży miałam plamienie pojechałam do szpitala zrobili mi dokładnie usg dostałam no- spe i miałam się oszczędzać i pokazać do kontroli i tam też dowiedziałam się, ze mimo iż nic się nie dzieje niepokojącego to z każdym krwawieniem, plamieniem powinnam się zgłaszać i że takie plamienia najczęściej występują w dniu w którym powinno się dostać okres. Zrobisz jak uważasz ja bym jechała sprawdzić co się dzieje.

Gość gusiaaaaa123
nie kochaj sie bedac w ciazy

Gość no to masz lekarza
debila - powaznie ! ja jak zaczelam plamic ( nie krawawic ) to lekarz przepisal mi luteine na potrzymanie ciazy ktora musialam brac do 20 tc idz do innego lekarza - bo kazde krwawienie jest niebezpieczne i moze zagrazac zyciu . mozesz nawet nabawic sie anemii skoro ciagle ubywa z ciebie krew