Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukajaca super wózka

Poleccie wózek gleboki/spacerowke w rozsadnej cenie

Polecane posty

Gość sukajaca super wózka

Chodzi mi o taki głęboki, który kiedys mozna zamienic w spacerówke:) dziekuję za opinie:)

Gość ale w jakiej cenie
a ile chcesz wydać, bo dla niektórych rozsądna cena to tak od 1000 do 3500 zł, a dla innych max 500zł i ile max może ważyć dla ciebie taki wózek, bo są wózki, od 8-do 25 kg ( + waga dziecka )

Gość szukajaca super wozka
Niech bedzie taki do 1600 zł

Gość co myslicie o wózku
TAKO JUMPER X ???

Gość julianna2009
jeżdze juz 5 miesiac tako jumperem X i powiem tylko tyle: REWELACJA:)

Gość julianna2009
razem z fotelikiem i adapterem do wpiecia fotelika na stelaż wozka zaplacilam 1250 zl...

Gość julianna2009
oglądalam freye w sklepie i jak dla mnie to taki ciężki, wielki czołg do tego dosc nisko osadzony...nie wart swojej ceny, podobne wozki mozna kupuc juz za 700 zlotych np baby merc...

Gość ale jakie koła ma ten VECTOR
:O przednie koła:O masakra:O jak Coneco V3, a to takei gówno ,ze szkoda gadać:O nigdy nie skusiłabym sie więcej na wózek z takimi kołami przednimi, już miałam jeden i dziękuję:O

Gość żywo zainteresowana tematem
Właśni dzisiaj przeglądałam wózki bo szukam lekkiej spacerówki dla mojego synka i właściwie przypadkiem natknęłam się na ten. Wprawdzie używany, ale wyglada na zadbany i jest inny niż wszystkie, a to dla tego że ma podwozie dopasowujące się do każdej nawierzchni. Kilka razy miałam okazję widzieć go na ulicy i robi wrażenie http://www.allegro.pl/item810971744_wielofunkcyjny_wozek_firmy_traxx_dodatki.html Sama wożę synka w x-lander . Muszę powiedzieć że prowadzi się fenomenalnie, ale nie jest bez wad. Wkurza mnie że nie rozkłada się całkowicie do pozycji leżącej i że trzeba składać oparcie obiema rękoma bo jest na paskach.

Gość szukajaca super wozka
to nie jest 2 w 1

Gość jest 2 w 1
bo w opisie masz:GONDOLA PLUS SIEDZISKO SPACEROWKI

Gość tu nie ma co się podobać
przede wszystkim: trwałość, bezpieczeństwo i komfort prowadzenia oczywiscie ja też jestem przeciwna tym małym kółkom co już wcześniej wyraziłam i jestem za 4 POMPOWANYMI, dużymi kołami niemniej jednak nacięłam się już 2 razy na firmę CONECO i nigdy wiecej nic z tej firmy nie kupię dla dziecka

Gość ale macie gust...

Gość Te wózki
z tymi małymi kółkami wcale nie są takie wygodne...ceny są przeważnie wysokie za "wygląd" wózka...i za tą "nowoczesność"... na nierównych chodnikach to te małe kółka były dla mnie katorgą... :/

Gość doo
do yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ten wózek,który podałaś jest fajny :) właśnie czegoś takiego szukałam :)

Gość tu nei ma co się podobać
dokładnie, te wózki beznadziejnie się prowadzi:O to taką kolumbrynę ciężką jak TAKO prowadzi sie 100 razy lżej niż taki leciutki Coneco:O

Gość wózek firmy
implast bolder. duża gondola-starczyła na długo. gondola ma regulowane oparcie co jest świetne, bo nie potrzebujesz poduszki i możesz karmić dziecko we wózku (kilka stopni wysokosci) wózek bardzo stabilny, mocny a za razem i tak dość lekki. można ściągać wszystkie części materiałowe i prać. Łatwo się składa. BOGATA OFERTA KOLORYSTYCZNABez nosidełka czyli gondola i spacerówka + akcesoria ok. 1500 zł JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. JA MAM AKURAT TEN ecru w kwiatki niebieskie http://allegro.pl/item806918272_wozek_bolder_3_4_implast_spiworek_wys_0_gratis.html