Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30letnia z rozsadku

Boje sie ze zostane stara panna, wiec jestem z facetem przy ktorym nic nie czuje

Polecane posty

Gość 30letnia z rozsadku

Zero motylkow. Jest poprawnie. On nie jest glupi, brzydki.Normalny facet, ktory moglby z cala pewnoscia stworzyc fajny zwiazek. Mysle, ze zakochal sie we mnie a ja raczej traktuje go jak znajomego. Moje poprzednie zwiazki byly pelne energii, czekalam na spotkanie z utesknieniem, swiat wirowal przed moimi oczami milionem kolorow a teraz wszystko jest takie przewidywalne, wrecz nudne.Jednak to bylo kilka ladnych lat temu a na koniec mocno dostalam po dupie. trzy lata trwalo abym doszla do siebie. Mam 30 lat. Wiem, ze juz nikogo nie poznam .Male miasto ,w pracy zero szans na poznanie faceta.Wiec trzymam tak sie tej znajomosci bez iskier..Gdybym wiedziala ze jeszcze mam szanse sie zakochac tak naprawde, to bym odeszla od niego ale nie mam.

Gość czulinda
dobra, a jakiego jestes wzrostu?

Gość kredka00
ile wazysz?

Gość kurczeniewiemm
to lepiej się przeprowadz coś zmień w zyciu, ale nie bądź z kimś kogo nie kochasz... poza tym 30 lat to nie dużo chyba że boisz się samotności..

Gość ognista hiszpaneczka
gratuluję podejścia,zrujnujesz życie sobie,temu facetowi i być może przyszłym dzieciom-ot typowa polska ciemnota:O

Gość czulinda
pytam o wzrost, bo wydaje mi sie, ze jest wielu facetow, ktorzy nie zaczepia Cie, bo maja kompleks na punkcie swojego wzrostu. A jak Ty jestes tez malutka to mozliwe, ze latwiej Ci bedzie kogos znalezc

Gość ol987
Jezu ludzie a co ma zrobic laska 30 lat? Wiadomo ze takie maja znikome szanse a jeszcze jak w pracy nie ma facetow ...mala miescina. Myslicie ze tak latwo wyjechac ? Ja rozumiem autorke. Duzo kobiet po 30 tak robi.

Gość ognista hiszpaneczka
A ja jej nie rozumiem.Wolałabym być sama do końca życia niż wieść nieszczęśliwe życie u boku mężczyzny,którego nie kocham już teraz.Zastanawiałaś się autorko co będzie za lat 10-15 jak Ty już teraz stwierdzasz że jest nudno??? myślisz ze facet się tego nie domyśli jak już się nie domyśla że jesteś z nim z rozsądku??Po czasie wzajemnie się znienawidzicie taka to będzie Twoja genialna i szczęśliwa przyszłość.

Gość Ruda Dada
I wten sposób nie dajesz szansy sobie i jemu na miłość!

Gość taka stara a taka glupia

Gość asiowiczka
A ja ciebie rozumiem. Wiem, że to trudna sytuacja. A co czujesz jak sie kochacie? Kompletnie nic? Jesli tak to moze nie warto sięmeczyć. A ile razem jestescie?

Gość beatka sdsd
to może postaraj sie o więcej ognia, na każdą porę roku można wymyśleć jakieś wycieczki, seks w kuchni itd

Ja wybrałam samotnosc.Wole to niz bycie z kims tylko dlatego ze boje sie byc sama.

Gość llpp
Wiekszosc kobiet, ktore wychodza za maz tuz przed 30stymi urodzinami czy tez krotko po nich robi to z rozsadku i ja ich nie potepiam. Zyjemy w chorym spoleczenstwie, w ktorym samotna kobieta w tym wieku jest uwazana za dziwadlo i lepiej byc rozwodka niz "singielka".

lpp - potwierdzam to co napisałas/les, Ja jestem sporo po30stce:)

Gość moja siostra lat 3-pare
robi kariere medialna, jest sama. nie wybrala malzenstwa z rozsdadku strachu- to silna osoba. umie byc sama i nie boi sie swiata. jest zaradna

Gość 30letnia z rozsadku
To fakt nic nie czuję do niego, ale odejśc nie potrafie bo uwielbiam jak mnie ładuje od tylu...uwielbiam tez ssać jego wielką pałkę...