Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andżeja

PYTANIE DO MAM CIESZYLYSCIE BY SIE Z TAKIEGO PREZENTU POD CHOINKE OD CORKI

Polecane posty

OLEJKI DO KAPIELI JAKAS SOL TAKIE ROZNE FAJNE AKCESORIA DO KAPIELI I TROCHE SLODYCZY A DLA TATY CO MAM KUPIC POMOZCIE

Gość bleeeh
dla mamy spoko. Szczegolnioe jesli lubi moczyc sie w wannie, a wiele kobiet to lubi;) Ja bym sie cieszyła... a dla taty? kurcze czemu zawsze wiekszy problem jest z prezentem dla faceta?!:O tez to mam.

Gość .....ot ..co.....
do swiat jeszcze daleko, po co zawacac juz sobie glowe prezentami? :O

Gość bleeeh
zebo potem nie biegac po sklepach kiedy beda tłumy, zeby kasa sie nie rozeszła? a moze to ma byc prezent na mikołajki. i co?

teraz sobie zawracam bo chce kupic cos fajnego i zrobilam sobie test taki wtamtym roku : w listopadzie byl takie male choineczki ozdobne kosztowaly po 5 zl a jak juz byl grudzien to po 9 wszystko drozeje poprostu

Gość djbhuv
prezent na odczepnego i tyle, tacie pewnie kupisz (jak co roku) plyn po goleniu albo inny badziew.. eh ludzie bez fantazji, czy wam rodzce tez kupuja byle co?? olejki to i owszem fajne sa ale na imieniny, urodziny, to jest taki drobny upominek (i nie chodzi tu wcale o cene) ja dla taty kupuje zawsze to, co sam by sobie nie kupil, kiedys podobal mu sie jedwabny krawat, ale szkoda bylo mu kasy, wiec dostal pod choinke w komplecie z koszula plus jakies drobiazgi, kolejnym razem dobrej jakosci szlafrok (dostali wtedy razem z mama "do kompletu") nie uwazam za prezent cos, co i tak czlowiek musi kupic czyli np. plyny po goleniu, rajstopy (OMG!!), jakas kawa, czy chociazby spodnie, ktore czesto dominuja w prezentach a dla mnie sa zwyklym smieciem na odczepnego

Gość bleeeh
nie ni pod choinke faktycznie. ojeeej ale dziewczyna pytała czy moze byc taki prezent a nie czy warto kupowac juz teraz.

Gość bleeeh
a nie pomyslalałas ze córka moze nie zarabiac kasy? tylko sobie naskładała?:O

Gość bleeeh
a moze tacie kup skórzany portfel? ja ostatnio kupowałam chłopakowi. Podobał mu sie.

no wlasnie kupywalam mu perfumy co roku ateraz musze cos innego oryginalnego szlafrok ma taki gruby ulubiony jego krawatow to ze 70 sztuk

Gość sacramentoos
Ja bym się bardzo ucieszyła z takiego prezentu :)

Gość djbhuv
jak rozumiem dla mamy to juz i tak zostaje, wiec nie ma co nad tym dumac... dla taty moze jakas ksiazka dotyczaca hobby, albo z jego ulubionej serii, moze ladnie wydana mapa samochodowa, skrzynka na narzedzia, albo zestaw fajnych narzedzi podaj jaka cena cie interesuje