Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłażona

ślub!!!pomocy

Polecane posty

Gość przyszłażona

Moje drogie, mam ogromną prośbę. Razem z partnerem postanowiliśmy się pobrać w przyszlym roku. Ze wszystkich istotnych kroków zrobiliśmy absolutnie pierwszy, czyli zaręczylismy się;-) Chcielibyśmy sie pobrać we wrześniu przyszlego roku i jak tak troche poczytałam to mżna wywnioskować, że to już bardzo póżno na organizacje wszystkiego:-) Chcialabym prosic o radę jak sprawnie i szybko to ozrganizować, od czego zacząć, jakie poszczególne kroki podejmować. Dodam, ze jesteśmy ze Śląska, niedlugo w Spodku będa targi ślubne, czy jest to mieejsce, do którego warto się udać, za czym się tam rozglądać, na co zwracac uwagę. Nic nie wiem:-) Ale szybko się uczę i zapalu mi nie brakuje tylko potrzebuje podpowiedzi. A może ktoś moglby polecić jakiś fajny lokal na Ślasku albo na Jurze Krakowsko- Częstochowskiej. Zeby nie zabił nas cenowo ale żeby nie był też kiczowaty i tandetny bo nie chce tradycyjnego polskiego wesela tylko bardzoiej takie przyjecia dla znajomych i fajniejszej czesci rodziny:-) i zeby bylo pieknie:-) Bardzo proszę o jakies wskazówki co do fotografa, sali, cateringu, zespołu itp. Z gory bardzo dziękuje za wszystkie posty:-) Pozdrawiam

takie targi to przepych ceny kosmiczne :) ale isc mozna spokojnie wszytko zdązysz ale musisz troche pochodzic poszukac my zorganizowalismy ślub w 3 dni :D ( slub był w czerwcu :) ) dzasz rade wszytkiego naj

Gość .....ot ..co.....
spadaj na slubny :O 🖐️

Gość makabreska
no fakt spadaj na slubny ;) ale napisze tylko, ze bylam na takich targach i nic z nich nie wynioslam, owszem napaslam oczy sukniami i tortami ;) to jedno warto obejrzec, ale zapewne i tak wszstko zalatwicie poza targami wrzesien za krotki?? e tam, najwazniejsze to uruchomic swoich znajomych, rodzine, i wiele rzeczy sie "same" zalatwiaja ;) ja akurat poznalam przyjaciol w biedzie, tez mialam mniej wiecej taki termin, ale wiele osob chetnie zglosilo sie do pomocy bez mojej prosby i na prawde jestem im bardzo wdzieczna, dali mi najplepszy prezent jako moglam sobie wymarzyc - swoje poswiecenie