Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glenklouuuusa

Najohydniejsza rzecz jaką zrobiło Wasze dziecko

Polecane posty

Gość glenklouuuusa

Mój syn zeżarł żywą dżdżownicę. Myślałam ze żartuję ale on za chwile zwymiotował, oczywiście dżdżownicą która jeszcze się ruszała. A co było numerem jeden u Waszych dzieci?

Jak małą była pampersowym niemowlakiem to postanowiła się sama przewinąć po zrobieniu kupki... po czym stwierdziła że to fajna plastelinka :D:D:D:D:D

Gość dghfghfg
Mamy psa, labradora, suczkę. Dzieciak wyprawia z nią wszystko a dla psa najwyraźniej się podoba. Jak miał jakieś 9 miesięcy zostawiłam ich na chwilę samych w pokoju, wracam i co widzę? Mój dzieciak ssie naszą suczkę, myślałam że padnę :D

Mój maly jeszcze nic nie wymyślił strasznego, ale za to mój brat miał wiele ciekawych pomysłów... np. wrzucił w zimie kulkę śniegu do skrzynki na listy :/ nawet się nie zastanowił, że wszytskie kartki i listy w środku najpewniej się rozpłyną... Kiedyś postawił sobie elektryczną zabawkę robota z kółeczkami na głowę (a miał bujne loki) i trzeba było nożem odcinać włosy na czubku głowy bo nie można było odczepić zabawki :D

Korniś nie ma jeszcze nic specjalnego na swoim koncie. Jakiś czas temu napchał sobie do paszczy wiskasa suchego ale mu nie smakowało bo pluł po całej kuchni tym... A 2 tyg temu zakosił poidełko chomika i chciał mu wypić wodę.

Gość uuuuupppppppppppppp

Gość mój zjadł koze z nosa