Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmoonniikkaa

jak do tego podejść?

Polecane posty

Witam. moja sprawa jest bardzo delikatna, mianowicie mój chłopak jest prawiczkiem..doszło już między nami do bardzo bliskich kontaktów, ale nie do tego. Kocham Go i uważam, że seks to tylko dodatek (aczkolwiek wiemy jak przyjemny ;) )..no ale do celu. chodzi mi o to, że on mimo wszystko, rozmawialiśmy juz, ale on się chyba boi tego pierwszego razu..nie wiem czy chodzi mu o to, ze nie ebdzie niewiadomo jakim "kochankiem", co doskonale rozumiem, czy chodiz mu o to ze ebde go porownywac? co tez w gre nie wchodzi rzecz jasna..co mam zrobic, zeby go jakos "wyczuc" ? zeby Go przekonac, ze to nic zlego.. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

Gość no to.......masz
super faceta... a tu źle zrobiłaś ze napisałaś bo tu są tacy co sie z ciebie wysmieją , ze sie masz z nim niby dac spokój..ale spokojnie...ja tez takiego mam i mi sie to bardzo podoba i jak go napewno kochasz to poczekasz...ja bym mogla czekac nawet kilka lat

Gość no to.......masz
nie zmuszaj go do niczego bo jak bedzie czuł presje to wiesz czym to moze sie skonczyc... :-(

wiesz najlepiej to wypic pare drinow i wtedy sie do niego dobrac zrob tak, ze ty bedziesz na gorze wiec jako doswadczona juz wszystkim pokierujesz a jak z nerwow czy stresu przed pierwszym razem bedzie mial problemy ze wzwodem (drinki nie pomoga) no to nic innego jak tylko oralne pieszczoty pozostaja powodzenia

ja zrobilabym to inaczej... zaprosilabym go do siebie nic nie mowiac i zorganizowalabym super romantyczny wieczor jesli masz taka mozliwosc u siebie w domu a mianowicie czy bedziecie sami... wiec jakies dobre winko szampan seksowna bielizna zel do masazu aby twoj kochany mogl sie odprezyc troszke zabawy pieszczot miziania a powinno byc okej tylko niech on nie zaczyna ty badz pierwsza na gorze zaby sie rozkrecil i jak zobaczy ze to jest naprawde przyjemne to moze mu sie spodoba i postanowi sprobowqc swoich sil... a podejrzewam ze okaze sie naprawde niezly w te klocki :p ale dziwi mnie to ze on nigdy tego nie robil i nie chce sprobowac gdzie ty go znalazlas?? moj chlopak co prawda nie byl juz prawiczkiem ale nie eksperymentowal wcale... wiec blagal mnie o to abysmy sprobowali seksu analnego albo zebym zrobila mu no wiecie... teraz jestesmy ze soba 3 lata i nic nie jest nam obce... zycze powodzenia:) http://tnij.org/ev4l