Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka bez blasku

mam talent i DZIWNE jury!!!

Polecane posty

Gość gwiazdeczka bez blasku

no wczoraj juz przegieli!! te ostatnie dziewczyny tak pieknie spiewaly , taki cudny nastroj zbudowaly a oni...zachwycili sie mloda Cyganka ktora owszem ladna miala twarz i ladny glos ale ten tekst CHylinskiej ze ma fajne cycki byl juz przesada !! najpierw objechali 1 wystep tych barmanek ze malo tanca a za duzo sexu a potem zachwycali sie dziewczyną w stringach , pol nagą, ktora momentami tancząc zapomniala ze program jest przed 22 i chyba przesadza.....coraz bardziej zaczynam wierzyc ze te cale glosowanie jest do bani i wszystko juz ustalone z gory....bo niby kto mi udowodni ze to wlasnie ta osoba a nie inna powinna zajac 2 czy 3 miejsce??? bleee...zniesmacza mnie coraz bardziej ten program.

Gość hiena cmentarna
dżesika przy kaśce i aśce wypadła marnie. za szybka piosenka jak na jej tempo, nie nadążała w refrenie, jedyne czym się popisała to wycie przed rozpoczęciem piosenki (co nie było zaskoczeniem, bo na castingach przy keys zrobiła to samo, żadna mi nowość i szok), a przeszła tylko dlatego, że się zmieniła. mam talent to chujnia do potęgi 🖐️

Gość a moze wiecie
jaki utwor lecial gdy wystepowala sasha z tata?

Gość guwno prawada