Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zalamana1983___

fryzjerka zrobi艂a mi krzywd臋

Polecane posty

Go艣膰 zalamana1983___

Jestem za艂amana. W pi膮tek(13) by艂am u fryzjerki. Chcia艂am tylko zafarbowa膰 odrosty i obci膮膰 ko艅c贸wki (cm). Laska wyci臋艂a mi po艂ow臋 w艂os贸w!!! Mia艂am d艂ugie w艂osy do po艂owy plec贸w (zapuszcza艂am od maja 2007) teraz mam wycieniowane wlosy, z d艂ugich nie zosta艂o prawie nic. mia艂am g臋ste w艂osy a teraz jest ich o po艂ow臋 mniej ;( chce mi si臋 wy膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zalamana1983___
;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kln膮ca bardzo
wyrazy wspolczucia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___
Moze kto艣 wie jak uk艂ada膰 i piel臋gnowa膰 cieniowane w艂osy? Jakich u偶ywa膰 kosmetk贸w? i co zrobi膰 zeby w艂osy szybciej odros艂y? ps.mia艂am falowane w艂osy - teraz nawet si臋 nie faluj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mbmnmmm
Co jest z tymi fryzjerkami?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___
Tobie te偶 co艣 si臋 sta艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___
ta zawsze mi m贸wi艂a "nie za d艂ugie ma pani te w艂osy?"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cos krecisz...
ja mam loki..i po podcieciu czy nawet obcieciu o kilkanascie centymetrow lepiej sie kreca niz jak s膮 dlugie dlatego ze sa lzejsze...wiec to ze sie Tobie nie kreca to nie wina fryzjerki... pantene proV ma serie kosmetykow do wlosow cienowanych w tym lekka odzywke bez splukiwania ktora podkresla cieniowanie... swoja droga wedlug mnie wlosy niewycienowane nie wygladaj膮 dobrze... wrecz nawet jak ufarbowany he艂m ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kln膮ca bardzo
s膮dze 偶e to z zemsty . g臋ste kr臋cone w艂osy do bioder jak by艂y mokre [tzn proste] poprosze troch臋 skr贸ci膰 , max 5 cm . ona , zeby sie lepiej ukladaly, bo nigdy nie widziala tak gestych wlos贸w to wycieniuj臋 i powycinam. wyszlam z 1/4 wlos贸w. powycinalla mi kupkami przy samej sk贸rze g艂owy . odrosty jak po goleniu . mam nadzieje ze nie skrzywdzi nikogo wiecej tamta baba . i nie krecily sie juz tylko puszy艂y. pozniej scielam na chlopczyc臋 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no boooooooo
one maja cos z tym cieniowaniem:o to choroba zawodow :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no booooo
zawodowa*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___
jeszcze dwa lata i mialabym do kostek :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cos krecisz...
mokry wlos jest nawet o kilka centymetrow dluzszy od suchego...wiec nie pisz ze mialas wlosy do bioder no chyba ze tylko w mokrych chodzilas.... ja obcielam loki siegaly do pasa (kiedy byly skrecone a nie mokre czy prostowane) i lepiej sie wlos kreci kiedy jest krotszy bo jest lzejszy....wiec jesli masz na glowie siano to jest to wina zlej pielegnacji, zlych kosmetykow i zlej stylizacji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___
teraz czeka mnie rok zapuszczania ;( ciekawe co powie moj ukochany jak to zobaczy... b.mu si臋 podoba艂y tamte w艂osy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 henryka_m
Wiesz po czym szybciej rosn膮 w艂osy? Jedz du偶o bia艂ka -aminokwasy to podstawowy budulec w艂osa. Czyli chude mi臋so, jajka, nabia艂. Wiem to od w艂asnego faceta, kt贸ry jest na diecie wysokobia艂kowej i raz w miesi膮cu chodzi 艣cinac w艂osy bo tak mu szybko rosn膮. Podonie jest z paznokciami. Ja sama jem du偶o bia艂ka. W maju mia艂am w艂osy do po艂owy szyi, a teraz si臋gaj膮 mi prawie za 艂opatki. Ale tego bia艂ka naprawd臋 musi by膰 du偶o. Nie m贸wi臋 ju偶 偶e w艂osy s膮 g臋ste, spr臋偶yste, 艂adnie si臋 uk艂adaj膮. Nie jem 偶adnych witamin, u偶ywam jedynie szamponu radical i serum z tej serii. A w艂osy mam jak z reklamy. Nawet fryzjerka si臋 mnie pyta艂a jak膮 farb膮 malowa艂am w艂osy:D A one nigdy farby na oczy nie widzia艂y:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kln膮ca bardzo
''mokry wlos jest nawet o kilka centymetrow dluzszy od suchego...wiec nie pisz ze mialas wlosy do bioder no chyba ze tylko w mokrych chodzilas....'' w艂asnie pisze jaka byla rzeczywista d艂ugo艣c w艂os贸w . kr臋cone by艂y do pasa ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kln膮ca bardzo
mo偶e skrzyp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___
skrzypovit臋 za偶ywam od czerwca i wzmacnia w艂osy. chodz臋 co 5 tyg farb odrosty i zawsze maj膮 ok 2cm wi臋c mam nadziej臋 偶e szybko odrosn膮 tylko jest problem z uk艂adaniem. jak mia艂am r贸wne w艂osy to tylko czesa艂am, 偶adnych pianek i innych 艣winstw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cos krecisz...
rzeczywista dlugosc wlosow kiedy byly mokre? no to super to je zmocz teraz i ocen ich rzeczywista dlugosc po scieciu...a nie ze mokre i wyprostowane byly do pasa a suche i napuszone sa duuzo krotsze... skala porownawcza jest jedna a nie inna w zaleznosci od okazji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana1983___

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anq25
Chyba widzisz r贸偶nic臋 jak przycina ko艅c贸wki na prosto a jak cieniuje i 艣cina po kilka-kilkana艣cie cm...g臋by otworzy膰 nie mog艂a艣? a tak swoj膮 drog膮 to fryzjerka mia艂a racj臋, bo wycieniowane (umiej臋tnie) w艂osy maj膮ce tendencj臋 do kr臋cenia o wiele lepiej si臋 uk艂adaj膮 (jak si臋 wie jak je uk艂ada膰) ni偶 takie "ala wie艣niaczka naturalna" do pasa przesuszone pofalowane od po艂owy i przylizane przy przedzia艂ku kud艂y...

Udost臋pnij ten post