Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furiouuus

Jaka bieda!

Polecane posty

Gość furiouuus

Jak przeżyć do końca miesiąca za 130 zł??? Na dwie dorosłe osoby! :O To chyba niewykonalne. Okradli nam w piątek mieszkanie. Zostało nam tyle ile akurat mieliśmy w portfelach. Nie mamy od kogo pożyczyć. :( Zdechniemy z głodu. :(

Gość fdsds
miesiac przeżyjesz , a potem wyplata bedzie chyba normalna .

Gość furiouuus
Nie, nie mamy. Kiedyś mieliśmy i non stop mieliśmy debet. Więc zrezygnowaliśmy bo mnie szlag trafiał. Jak miałam kasę na koncie to nie wiedziałam co się z pieniędzmi dzieje tak się rozchodziły. A jak miałam gotówkę w ręku to wiedziałam ile mam, co mogę kupić i ile mi jeszcze zostanie. Wrrr... :O Ukradli nam komputer, biżuterię, 9 000 pln w gotówce i wszystkie wartościowe przedmioty! K.urwa... nawet część ubrań i żarcie z lodówki zabrali. :O Ja mam wypłatę 3 grudnia, mój face 5 grudnia. Jakoś musimy przeżyć. Tylko jak? Będziemy jeść suchy chleb i ryż z cebulą. :O

Gość fdsfds
dasz rade . 150 zł to nie tak mało . Gorzej jakbys miala 15 zł . No i zostało tylko 2 tygodnie do wyplaty .

Gość klnąca bardzo
to z czego piszesz?

Gość furiouuus
Z laptopa. Mój facet na nim pracuje i codziennie zabiera go do pracy. Dlatego się uchował. Zostało nam 230 zł w portfelach. I 100 zł wydaliśmy na NAJTAŃSZE zamki bo stare wyłamali. A chatę trzeba zamykać... choć i tak nie ma tam już co ukraść. :O

Gość trzeba byc skonczonym debilem
zeby 9tys trzymac w domu w sytuacji,kiedy sa to cale oszczednosci:o

Gość podobno jakaś pani
o której pisano w gazecie na samo jedzenie dla siebie i dwóch córek wydaje zaledwie 30 zł miesięcznie, co w kwestii zaspokolenia zapotrzebowania kalorycznego jest wykonalne, choć nie są to delikatesy: ziemniaki, chleb, można doprawiać na różne sposoby (chyba soli i pieprzu wam nie ukradli), może jakieś wczorajsze pieczywo z piekarni, skrawki wędlin po 8 zł za kg. Musicie sobie dobrze wszystko rozplanować, ale musicie zmienić przyzwyczajenia, które spowodowały, że kasa leżąca w banku się za szybko kończy.

Gość dacie rade
wierze w was:) możecie np kupować czerstwy chleb op 50 % cenie:)

hahaha dobre :D masz 9/10 za to że okradli Wam lodówkę, na pocieszenie jedyne co mnie dziwi, to że nie macie kodów do lodówki, u mnie taki jest tzn. taki jak np. w sejfie albo walizce.

Gość ja z pawlacza
wiemy że to prowo ale pisz dalej bo śmieszne :P

Gość śmieszna prowokacja
porozmawiaj z ksiedzem proboszczem, napewno ogłosi składkę , przecież jesteście w trudnej sytuacji źyciowej

Gość xoxoxoxoy
A jak do Bożego Narodzenia dożyć mając 2 złote i 73 grosze?