Ja_Ona_180 0 Napisano Listopad 15, 2009 Jak sobie poradzic z wloskami na brzuchu? Nie chce ich golic bo zaczna odrastac jeszcze bardziej... Prosze o rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asioolek 0 Napisano Listopad 15, 2009 Widocznie masz za dużo jakiegoś hormonu. Powinnaś iść do ginekologa, chociażby różne tabletki anty zmiejszają owłosienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqq34 Napisano Listopad 15, 2009 ja też mam ten problem tylko jeszcze większy bo włoski mam nie tylko w okolicy pępka ale i w okół brodawek,na klatce piersiowej i jeszcze wąsik pod nosem,jak by tego było mała to jeszcze strasznie mi wypadają włosy...tam gdzie nie powinny być to są,a tam gdzie chciałabym żeby były to ich prawie nie ma- czyli na głowie:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze chciałem spytać włochat Napisano Listopad 15, 2009 ą dziewczyne czy na piczce tez ma tak dużo włosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolaaaaaaaaaaaakakaka Napisano Listopad 15, 2009 Depilator ? Plastry z woskiem, bądź pastą cukrową. Kosmetologia jest tak rozwinięta, że możliwości masz mnóstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawie robi różnicę Napisano Listopad 15, 2009 to zdecydowanie jest za dużo jakiegoś hormonu. mi też wypadały ale poszłam do lekarza ginekologa, zrobilam badanie i już nie wypadają mi wlosy, a wręcz odrastaja, na brzuchu i brodawkach powypadały. trzeba się zbadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqq34 Napisano Listopad 15, 2009 a jeśli można wiedzieć TO JAKIE BADANIA DOKŁADNIE ROBIŁAŚ? I JAKI E LEKI STOSOWAŁAŚ ŻE WŁOSKI POWYPADAŁY A NA GŁOWIE ZGĘSTNIAŁ? PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawie robi różnicę Napisano Listopad 15, 2009 brałam bromergon. chyba progesteronu jest za dużo. idź do lekarza a on ci powie co i jak. ja chodziłam w Poznaniu http://www.nereida.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Listopad 15, 2009 ja mam hormony ok a włoski też mam, wyrywam pęsetką i są coraz rzadsze i słabsze możliwe, że osłabiły je trochę tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach