Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelus22

Jak dać grzecznie kosza samcowi alfa?

Polecane posty

W związku z tym,że niejaki BNB w innym topie napisał,że tekst zostańmy przyjaciółmi nie jest ok ja chciałabym spytać was jak inaczej dać do zrozumienia,że nic z tego nie będzie? Normalnie nie przejmuję się tym i mówię prosto z mostu,ale w tym wypadku...mam kłopoty z grafiką na studium a on powiedział,że mógłby pomóc bo zna się na tym.Więc właśnie- jak dać mu kosza w taki sposób żeby pomógł mi przy projektach mimo tego,że nie chcę z nim być?

Gość takie właśnie są kobiety

Gość informatyk bez kobiety
Jego (Jarka84 ) odp. była całkiem serio . Skoro nie chcesz go , to zaproponuj zapłatę za pomoc albo przysługę . Żadne słodkie pierdzenie sprawy nie załatwi facet nie baba , daleko na czułych słówkach nie zajedziesz .Mógł też blefować by pobawić się Twoimi cyckami. Gdyby był ALFA (co za chujowe określenie na prawdziwego faceta) w niczym by ci nie pomógł no ew. w zdejmowaniu bluzki .

Dlaczego kobiety zawsze chcą być grzeczne? Samo zerwanie / danie kosza nie jest grzeczne, więc grzecznie nie da się tego zrobić. Po prostu powiedz mu wprost - Nie chcę się z tobą spotykać, nie jesteś w moim typie. Nie dzwoń, nie pisz. Do widzenia. Lepiej tak niż jakieś mgliste obietnice przyjaźni.

Gość może chce ci pomóc
bezinteresownie, boś pasztet przeokropny

A propos pomocy - jeśli chce pomóc jako kolega, to po co dawać mu kosza? A jeśli podrywa, to jak dasz kosza, i tak ci nie pomoże... Poszukaj pomocy gdzie indziej. podrabiany Juliusz Cezar Mistrz Ciętej Riposty :D

podrywa bynajmniej jak nie kolega w bardzo ostentacyjny sposób. Myslalam o tym,żeby najpierw pomógł a potem powiedziec ze nic z tego,ale to troche okrutne:P

Najlepsze co możesz zrobić to wykorzystać go , wyrobi się i nie będzie już miękkim chujkiem :D ahahahah nic tak nie kopie dupy jak wyrachowana kobieta :D

informatyk- dla niego to tylko 5 min roboty bo nie są to jakieś czasochłonne rzeczy a jedynie wytłumaczenie jak obsługiwać taki jeden program bo ja nie chcę żeby on zrobił to za mnie a jedynie wyjaśnił

Jedyne czego się w życiu nauczyłem o kobietach : one nie mają honoru . A słowo kobiety można sobie wsadzić . Zdecydowanie ten chłopak nie jest Afla ni Beta ni Gamma a nawet Kappa :O haha .

Gość samiec alfa a
ja moge zrobic to dla ciebie w zamian za obciag z polykiem ?

Gość nie od dziś wiadomo
studium pseudoinformatyczne jest dla inteligentnych inaczej a ty pewnie blondynka asowa

Gość po pierwszym wyjaśnieniu
zorientuje się że jesteś zołzą i sam ucieknie gdzie pieprz rośnie, a przy okazji opowie kolegom, jaka z ciebie pokrzywa.....

Cytując Jarka "laska to też 5 min roboty". To że on umie kosztowało go np 40 godzin pracy. Więc jego pomoc obliguje Cie do rewanżu .Np pomożesz mu , zrobisz coś za niego etc. Przecież to głupota oczekiwać od kobiety miłości w zamian za przysługi :O

Gość DO NADSTAWIANIA 4 LITER
NIE TRZEBA KOŃCZYĆ INFORMATYKI SZMATO

ohhh cóż z ciebie za gapa i ten skromny bład w temacie wyłapałaś już po jedynych 24 minutach :D ps. nie od dziś wiadomo ,że studium jest dla intelektualnych nizin :o 🖐️ pewnie tym programem graficznym jest Paint :D

Żarty żartami, każdy facet wie ze pomagając kobiecie nie wolno niczego oczekiwać , można ew. żądać ale to i tak głupie :O

cezar- nawet nie będę pisać tu jaki bo i tak pewnie za dużo ci to nie powie:D