Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulinek1989

Lubisz QUIZY? Możesz zarobić ! Sprawdź! Działa !

Polecane posty

Gość asiulinek1989

Witam ! Lubicie Quizy ? www.r1ng.pl/polecam/asiulinek1989_16fc Na tej stronie wystarczy sie zarejestrować, i gracie w wybraną grę przez siebie. Macie do wyboru milionerów, familiade, testy inteligencji, testy obrazkowe. Wygrywa ten kto wykaze sie największąwiedzą lub szybkością wyszukiwania odpowiedzi w google :P A przy okazji można sobie dorobić trochę grosza. ! Oczywiście nic nie jest za darmo - bądźmy szczerzy. Ale wystarczy wpłacić 1zł aby grać :) Bowiem jedna gra kosztuje 1zł. Wpłacać można smsami, bądź przelewem. Ja podchodziłam do tego sceptycznie. Wpłaciłam najpierw 5zł, później 15zł. :) Do dziś , wpłacając w sumie tylko 20zł, zarobiłam już 264zł (w miesiąc). Wygrana zalezy od tego w ile gier będziecie grać. Podczas jednej gry gra średnio 3-4 uczestników. Każdy wpłaca min 1zł, więc wpłacając 1zł możecie zyskać 3-4zł :) 10 wygranych gier i macie 30-40zł :) Gry są naprawdę łatwe :) Zawsze jest na wydatki i przyjemności. Wypłata środków jest na podany przez was nr konta bankowego. JA swoje pierwsze 200zł mialam już po kilku dniach na swoim koncie po złożeniu wniosku o wypłatę gotówki z r1ngu! sprawdźcie sami ! Jeśli jesteście dobrzy i macie podstawową wiedze ogólną - > to jest dla WAS ! www.r1ng.pl/polecam/asiulinek1989_16fc POLECAM :)