Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ammelka 19

Fantazje erotycznie

Polecane posty

Gość ammelka 19

Czy też macie jakies fantazje erotyczne?Ja uwielbiam sex z obcokrajowcami, podnieca mnie odmienna kultura, język , karnacja. Turcy są super kochankami polecam, już kilku sprawdziłam hehe:)

Gość Nienawiść do siebie za fanstaz
Ja miałem każdą Kobietem ktora przeszłą koło mnie na ulicy :) . Najlepsze było to, jak przez miesiące robiłem to z mama mojego kolegi. Coz, jestem debilem .Nienawidze siebie i kobiet za to, ze pokazuja cialo i mnie to niszczy od srodka.

Gość ammelka 19
jak się podszywasz pod moja osobe to przynajmniej pisz gramatycznie poprawnie :]

Gość hahahahah alalaaa
niech no to tylko prawiczek przeczyta a lbo brzydki niski beznadziejny to dopiero będzie!!!!!

Jak pojde do spowiedzi w pierwszy piatek to kopne szatana w tylek i powiem zeby sam sobie fantazjowal, zboczeniec jeden,teraz nie jestem soba.

Gość klucha 133
ja tam wole naszych chłopów:P

Ale co... Z pola chlopow ? heh . Co z waszych fantazji ,jak pozniej bedziecie przepraszac za swoje grzechy, a teraz sie z tego smiejecie .Czas sie zmienic ,gdy widzie sie ,ze sie przesadza. Czasem nie masz kontroli ,ale gdy chcesz naprawde to wszystko sie zmieni . Olac seks.Robisz dzieci to sie kochaj ,ale z przesada to dla egoistow, ktorzy mysla o wlasnym zaspokojeniu, a grzech sie przylepia w dupe i nie odkleisz go .Szatan ci siada na plecy i chodzisz z nim, a jak si sie chce seksu to pochwe dotyka a ty myslisz ze to majtki heh. Tak naprawde to szatan cie prowadzi za reke a ty idziesz i sie cieszysz ,ze zaraz bedziesz uszczesliwiona. Tylko co za szczecie jak poozniej za to placisz. oczywiscie szatonowi placisz za to, ze uzywalas jego grzechu .Takkk, zlo niszczy wnetrze czlowieka nawet niewiadmo kiedy .Kiedys mnie ktos nagral jak klocilem sie z kims, jak to po wielu miesiacach zobaczylem, bylem w szoku jaki bylem kompletny gamon. tyle zla w moim glosie masakra .LudzieSpadam nie chcialo mi sie pisac, ale zaczalem .Uciekam i mnie juz nie ma snow przez 3 lata na tej stronie .heh,

Gość ammelka 19
Swego czasu spotykałam się z Simonem Molem. Jak on pięknie recytował wiersze. Taką łamaną polszczizną. Szkoda że potem jakoś zniknął Teraz przerzuciłam się na Turków i Arabów. Mają więcej kasy.:)

Gość ammelka19
widze ze strsznie ci sie nudzi ,ale przynajmniej starasz się lepiej sklecać te ubogie zdania panie x nademną

Gość errgrgrer
ja mam sex t 3..........ale to tylko fantazja 2panow i ja no i jeszcze nieraz marze ze jestem z facetem np z jednostki grom, albo cos w tym stylu, jakis tajemniczym i troche bezczelnym, w mundurze ech

Gość lolakola
moja fantazja to taka zeby mnie facet lizal po dupce i dlugo tam wkladal paluszek, zeby mnie ciagal za piersi jakby krowe doil:D

Gość polehka
z fantazjami erotycznymi to w moimprzynajmniej przypadku jest tak, ze maja pozostac nimi. to jest cos co mnie podnieca ale nie chce wcale tego spelniac ;)

Gość kucharkadoskonała
a mnie się śni wielki zielony ogórek polany śmietana

Gość Lamia Przebudzona
Ja to mam taki sen Mam zawiązane oczy , leżę na stole z nogami za dziesięć druga. !0 facetów podchodzi i po parę sekund liże moją szparkę, wśród nich jest mój facet....nie dotykając muszę rozpoznać który jest mój. Jak nie zgadnę to jestem biczowana...i wszystko zaczyna sie od początku.... Koszmar...bo nigdy nie zgaduję.... budzę się zlana potem