Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jestem chora a on nie odzywa sie caly dzien....

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

przed wyjsciem do pracy napisal tylko sms i tyle...od 9 rano nic... napisalam mu, ze mam goraczke, bardzo zle sie czuje...zero odezwu... pewnie jak zwykle, zapomnial, nie pomyslal albo skonczyla mu sie kasa na telefonie ( czy to taki problem kupic doladowanie za 5 zl) smutno mi :(

Kretynko, to normalne, że si do Ciebie nie odzywa. Jak ktoś ma gorączkę, to potrzebuje spokoju i snu. A Ty zamiast leżeć w łóżku, siedzisz przed komputerem na Kafeterii. Żenada. :(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ile mozna byc cierpliwym? gdyby ktos chcial zadzownic to sie postara, molg wziac telefon od kumpla chociaz na 1 sma, mogl doladowac...za glupie 5 zl ;/ h

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
to, ze jestem chora nie znaczy, ze nie moge usiac na chwile przy kompie ;/ mi by bardziej pomoglo gdyby zadzownil i zapytal jak sie czuje, a nie milczal caly dzien...

Gość ehhhhhhhhhhhhh
on ma do tego dostep...w jego miejscu bracy sa chyba 2-3 kioski gdzie moze kupic doladowanie ;/

pewnie,ze nie znaczy,ale dla tych którzy lubią jeździć po innych każdy powód jest dobry..niestety:O

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
pracy*

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wyslalam mu ranmo sms, ze zle sie czuje...teraz jego kolej to chyba on powinien sie mna zaintersowac w takiej sytuacji ;/