Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa D

Twórczość własna- opinie

Polecane posty

Gość Olkaa D

Powiedzcie, proszę co sądzicie o tych textach. Nr. 1 I. Jestem szczęśliwa, Widać taki mój los. Bóg zesłał mi Ciebie, A marzeń miałam stos. Ty odmieniłeś me życie, Lepsze od tej właśnie jesieni. Kocham Cię, To już nigdy się nie zmieni. Ref: Nowy rozdział w księdze życia, Kolejny wpis w przedziale miłości. Kocham Cię. Dajesz mi tyle radości. Nie jesteś serca połową Lecz jego całością. Co dalej? Zajmuję się miłością. II. Chcę jeszcze raz być z Tobą. Z Tobą na tamtej ławeczce, Tam, gdzie życie zaczęło się na nowo, Już nie będzie tak jak wcześniej. Jest lepiej, Cieszę się z tej zmiany. Idziemy razem, My wszystko przetrwamy. Ref: Nowy rozdział w księdze życia... Nie jesteś serca połową, lecz jego całością. Nr.2 Życie- to jest ten sens: Istnieć, kochać, całować się. Choćby tylko dotknąć Twoich warg, Już zapomnieć co zdarzyło się tam. Zaczynam na nowo żyć. Nie milczę- chcę Twoją być. Ref.: A więc daj mi tą chwilę, Chwilę, która będzie trwała wiecznie. Bym mogła nacieszyć się Tobą. Bym mogła mieć co wspominać, Czerpać radość z Twojego uśmiechu, Oderwać się od szarej codzienności. Miłość- to jest to rozwiązanie (twoich pytań). Przy niej nic się nie stanie. Kochaj, całuj i nie myśl. Nie myśl co dalej się wydarzy. Rób to, o czym od dawna marzysz. Ref.: A więc daj mi ta chwilę. Chwilę, która będzie trwała wiecznie. Bym mogła nacieszyć się Tobą. Bym mogła mieć co wspominać, Czerpać radość z Twojego uśmiechu, Oderwać się od szarej codzienności. A więc daj mi ta chwilę. Chwilę, która będzie trwała wiecznie. Bym mogła nacieszyć się Tobą. Bym mogła mieć co wspominać, Czerpać radość z Twojego uśmiechu, Oderwać się od szarej codzienności. Texty robię jak mi się nudzi.. To są dwa najnowsze, mam ich jeszcze sporo.. są zwłaszcza o życiu i miłości Proszę o ocenę. Zależy mi :)

Gość grow up
z tego:) wolę cytaty..

Gość Kacha xD
Piękne!___ Masz może melodię pod to?? ;>

Gość Maleńka_Oups
gdybym slyszala z melodia byloby lepiej . . ale slowa sa spoko ;-)

Gość AnIoL-CiEMnOSci
dla ZakOchAŃcÓw w sam raz .

Gość AnIoL-CiEMnOSci
A no wez jeszcze kilka innych wstaw jak mozesz ;)

Gość kjj
cos mi tu pachnie doda,wezcie wymyslcie cos ciekawszego bo takie milosne migdalenie to zadna nowosc,oklepane to.jak na cos co sie napisze i zostanie w pamietniku ok a jesli ma to byc jakas piosenka czy cos...nie bardzo...

Gość Skrzydlata Niunia
Co prawda to nie mój styl ale podoba mi się ta radosna twórczość, masz potencjał, bardzo fajnie spędzać na tym wolny czas Ja też piszę, ale moja "twórczość" jest dołująca Raczej

Gość Olkaa D
kjj --> to są tylko przykłady.. ;)

Gość MaM . . Boja
masz talent ;) ;) teksy sa spoko . . oby tak dalej, powodzenia w zyciu

Gość bkjada
nie mam zdania -.- ale ogulny luzik ! ;]

Gość Olkaa D
No tak jakoś.. poezja.. ;D Interpretować trzeba;p

Gość Mi_Się-PoOodoba
Fajne :))