Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaaooooooo

Pomóżcie bo mam duży problem.

Polecane posty

Gość takaaaooooooo

moja ciocia jest w szpitalu. dzisiaj poprosila mnie zebym kupila jej jakies gazety dla kobiet. tak sie wyrazila zeby byly te najbardziej wartosciowe. problem w tym ze ja nie wiem ktore sa najbardziej wartosciowe. prasa dla kobiet mnie nie interesuje. wole ksiazki. wiem ze problem jest blachy ale dla mnie to naprawde problem bo ciocia jest wymagajaca i teraz nie moze sie denerwowac ale sie zdenerwuje jak jej kupie jakies niewartosciowe gazety... nie pomyslalam kompletnie zeby sie jej zapytac jakie chgce.... wiem ze czesc z was mnie wysmieje ale dla mnie to naprawde problem. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Gość takaaaooooooo
dodam ze mowila zeby tych gazet bylo z 15! no i bardzo chce jej kupic tak zeby byla zadowolona

Trudno powiedzieć bo nie wiem co to znaczy dla niej ''wartościowe''gazety.To może być np.Glamour,Elle albo ''polski rolnik''czy coś w tym rodzaju:)

Gość eqo
kup "Bluszcz", jeśli nie chodzi o typową damską gazetę to ta powinna odpowiadać:)

Gość eqo
a ile ciocia ma lat?

Gość Pani i tylko Pani
uważam jedno z lepszych czasopism glamour? Elle ? dla cioci? ja bym sobie tego badziewia nie kupiła :O

Gość takaaaooooooo
wiecie, chodzi o te typu claudia, naj, tina... ale nie wiem , czy one sa wartosciowe. dodam z ciocia ma 30 lat

Gość eqo
Bluszcz, Charaktery,

Gość polinia
viva czy joy nie są na pewno ambitne ani wartościowe:)

Gość klnąca bardzo
charaktery focus

sa bardziej wartosciowe niz sekrety serca czy twoje imperium :P dodalabym jeszcze wysokie obcasy

Gość z wymienionych
tutaj to chyba najlepsza Pani. Claudie i spolka - nie ma co kupowac kilku, przepisuja czesto artykuly od siebie. (no nie wszystkie,ale ...). I wartosciowe to na pewno nie sa. Ciocia ma hobby? Jesli np. muzyke to super jest Twoja Muza (albo oczywiscie Ruch Muzyczny,ale bardziej dla znajacych sie na rzeczy. Jeszcze proponuje National Goegraphic, Niedziele i ew. Focusa. PS. Kiedys swietny byl Przeglad Ridgest Digest ,ale dawno go nie czytalam,wiec nie wiem jak teraz.

Gość takaaaooooooo
dzieki za pomysly. pisze sobie wszystkie nazwy na kartce a jutro w sklepie je kupie. kupie cioci duzo tak na zappas. czekam na kolejne pomysly.

Gość takaaaooooooo
dzieki za pomysly. pisze sobie wszystkie nazwy na kartce a jutro w sklepie je kupie. kupie cioci duzo tak na zappas. czekam na kolejne pomysly.

Gość taka siaka kobietaa
gazeta o nazwie burda. serio

Gość takaaaooooooo
a przyjaciolka jest fajna?????? a tak w ogole to jak z cenami tych wszystkich gazet?

Gość niewyzyta dziewica
kup bravo ewentualnie bravo girl. ciotka powinna byc zadowolona:)

Gość co za bzdety
spytaj ciotki

Gość Dobre rady
mi sie bradzo podoba one nie ma telefonu w tym szpitalu? glamour i joy jest okropny jak dla mnie. twój styl jest tez dobry. czy ciocia ma dzieci? Czy nie wzięła ze sobą telefonu , zeby do niej zadzwonic?

Gość alboalbo
zwierciadło, pani, focus, charaktery- chociaż coś się psują