Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka_8

Sex przerywany .

Polecane posty

cholerka jej chłopak nie kupuje gumek bo ma za małe kieszonkowe i już by mu na cole i chipsy nie starczyło kasy:( nie bądzmy tacy, trzeba wziąć poprawkę na to że mamy do czynienia 2 klasą gimnazjum oraz a raczej przedwsszystkim marną prowokację...

15?????????? W takim razie nie zgadzaj sie WOÓLE na sex!!!!! A jesli zajdziesz w ciaże, on umyje ręce,a Ty zostaniesz 15-letnia matką. Skoro chce naturalnie, niech zaczeka kilka lat. Nie zgadzaj sie na cos takiego. On jest strasznie niedojrzały, jeśli nie chce sie zabezpieczać!!! nie jest gotowy do współżycia jeśli ma takie rozumowanie. Sex nie jest tylko dla niego, skoro juz współżyjecie, bierzcie za to odpowiedzialność. niegdy w życiu nie zgadzaj sie bez zabezpieczenie. A jesli zacznie stawiać ci ultimatum, to puśc go, niech idzie daleko, i wróci o ile stanie sie mądrzejszy.

Gość kaśka_8
no słucham !! słucham dalej !! pojezdzajcie mnie nadal !!!!!!!!!!!!!!

Tym razem, ale weźmy też pod uwagę, to, ze może to nie być prowokacją i co wtedy...? Lepiej napisac szczerze, niz zachodzić w głowę, czy to prowokacja, czy nie. Gimnazjaliści są różni, moze ona mówi prawde, wieć trzeba wibić jej z głowy zgadzanie sie an coś takiego.

Gość kaśka_8
myslałam ze choć tu ludzie bd normalni ;( jakoś doradzą czy co. ale nie ! wolą pojechać po mnie ! wiec słucham nadalej ! n okurwa dalej !!

kaśka tu nie chodzi o pojechanie CI :O Tylko, zebyś zrozumiała co robisz. Skoro ludzie sypiaja ze sobą, czują sie na tyle dojrzali, powinni mieć jakiekolwiek wyobrażenie sytuacji i ewentualnych komplikacji. Jeśli czujecie sie an tyle dorośli, aby sypiac ze sobą, udowodnijcie, ze jesteście odpowiedzialni, bo póki co zaprzeczacie temu. Sex to nie jest zabawa. To odpowiedzialność. koro nie chce sie zabezpieczac, to do widzenia, pokaż, ze jestes mądrzejsza. Masz 14 lat. CO bedzie za kolejne 10 lat? PS. skoro piszesz na forum, godzisz sie na rózne opinie, wiec nie rób teraz z siebie obrażonego dziecka, tylko pomyśl nad tym i wyciagnij odpowiednie wnioski.

Gość kaśka_8
dobra juz. zgłoscie do usunięcia prosze o to ;/ a tobie dzięki .:)

Ostatnim postem pokazałaś jakim dzieckiem jeszcze jesteś. Jadą, jadą... Jasne :O tu ludzie sa normalni, tylko Ty nie potrafisz wyciągnąć wniosków, tylko udajesz obrażona księżniczkę. Wolałabyś, abyśmy napisali Ci," Dziecko dobrze robisz...?" naprawde źle robisz, ze sie zgadzasz na to. Wyobrażasz sobie taka sytuacje, gdy byłabyś w ciaży,a tu nauka, koleżanki chodza na imprezy, a Tobie mleko cieknie z piersi, krocze boli, dziecko placze...? Weź życie w swoje ręce. Nie pozwalaj an to, aby ktoś manipulował Tobą. To jest Twoja decyzja!!! Dziecko to nie zabawka, to człowiek. Przemyśl to. A an drugi raz powiedz chłopakowi : Nie, nie zgadzam sie. Mam nadzieje, ze zrozumiesz. Życzę powodzenia.

kasia wiesz ile ti takich prowokacji się dziennie pojawia? stosunek przerywany to nie ejst metoda antykoncepsji. to już wiesz. poczytaj o tym w necie , idz do ginekologa się poradzić. chłopakowi każ kupić gumki.

Gość kaśka_8
pogadam z nim dzięki za motywacje i ogólnie

dupa ja przez kilka lat co najmniej 5) stosowałam tę 'metodę' i jakoś mi się ciąża nie przytrafiła a żeby nie było wątpliwości co do naszej płodności to 3 miesiące po tym jak przestaliśmy zaszłam w ciążę :)