Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trktrkka

RZYGAĆ SIĘ CHCE JAK SIE PATRZY NA TANIEC Z GWIAZDAMI!!!!

Polecane posty

Gość trktrkka

NORMALNIE NIE WYTRZYMAM!!!! Jak oni pod niebiosa wychwalaja tę Urbańską!!!!Normalnie rzygac się chce!! A Ta prukwa Beata już przegieła totalnie jak skrytykowała przepiękny występ Ani Muchy. Po co ten cały cyrk skoro od poczatku faworyzują zawodową tancerkę,która bezwstydnie stanęła w konkuey ze zwykłymi amatorami.

Gość loliiitka
Też mam straszny niesmak,bo to totalnie niesprawiedliwe,żeby taka Urbańska tańczyła z amatorami! I w dodatku jak tej bezstydnicy nie jest głupio iśc po trupach do celu i jeszcze udawać niewiniatko.Gdyby to ode mnie zależało wyleciałaby z programu zaraz na poczatku

Ja też.Ale jestem zmuszona to oglądać...mama. Moją faworytką jest Ania ale wiadomo że wygra Nataszka...bleeee.Kto w ogóle na nią głosuje?Ania jest szczera,a Nataszka ojej jaka ona sztuczna małpa.Turewka

Gość polehka
to sie nie patrz, ktos ci kaze ?

A ja kładę na Tańce z gwiazdami(ha ha ha...gwiazdy...dobre sobie)...no wiecie co kładę. To są zwykłe beztalencia które potrafią umiejętnie sprzedać swój wizerunek. I nadstawić dupsko komu trzeba.

Gość 123456789....
i mucha i urbanska sa doswiadczonymi tancerkami. ten caly taniec z gwiazdami zszedl na psy bo biora ludzi doswiadczonych ktore rywalizuja z tymi ktorzy dopiero sie ucza.

Gość reniferekk
a ja uważam,że jest to z góry ustawione!! Bo w innym przypadku tej karierowiczki już dawno by nie było w programie.

Gość trktrkka
Jak to babsko nie ma wstydu i jak się mizdrzy do ekranu..normalnie bym ją poluła gdyby była bliżej

Gość loliiitka
a jak mieli tym jęzorem przed kamerą nawet nie udaje w jaki sposób dostała sie do telewizji

Gość niuńkkkka
nawet nie gadajcie.Jak wygra ta wstrętna Urbańska to zacznę bokjotować TVN. Co to za wstrętne,wyrachowane babsko nie cierpię tej karierowiczki!