Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrek54

Lepsza dziewczyna w trampkach czy w szpilkach????

Polecane posty

Gość do 15 lat trampki a wzwyz szpi
lki

Gość chcialbysssssss
ta a potem zylaki w wieku 25 lat i krzywy kręgosłup :o az tak sie poświecac dla was nie bedziemy:D

Gość wierka s
No i jak zwykle - jedno albo drugie, czarne albo białe. Dziewczyna w szpilkach na spacerze po lesie wygląda jak idiotka, podobnie jak dziewczyna w trampkach w operze. Są tez jeszcze inne rodzaje butów - inne niż skrajnie rozczłapane czy skrajnie niewygodne

Gość gssssss
najlpszy komprobmils np. baleriny nie na szpilce ani nie sportowe;)) ! a ladne

Gość bsdddddddddddd
a np. trampki (niekoniecznie chodiz i o typ rockmenki) i styl dziewczecy??? trampki+ bluzk z dekoldem i biodrowy itp

Gość fhd
najelpsza bez niczego....!

Gość hnjf
albo w seksownym stroju pielegniarki lub kucharki;DDD!eh

Gość zależnie od okoliczności
ale oczywiście w szpilkach to prawdziwa kobietka a w trampach to chłopczyca... faceci z odchyleniami gejowskimi lubią takie chłopczyce

Gość zxxxxxxx
lubicie tkie stroje u kobiet? jak sie przebieraja?

Gość fshhhhhhhhhhhhhhhhhh
a uwiebiam...! kocham takie niespodzianki kiedy wrcam z parcy do domu

Gość drażetka
a ja nei lubie szpilek lubie ywgodne buty sportwoe ubiram sie na sportowo ale nie znaczy ze neichlujnie i jak chlopak obcisle dzisny ladne aidaski ladny top seksowny ale sportowy spodenki sportowe mini spodniczki i dbam o siebie zawsze zadbane dlonei zawsze jakies perfumki umalowana ale naturalnie podkreslona zawsze umyte uczesane wlosy i jakos nie narzekam na powodzenei i nie uslyszalam ze wygladam jak chlopak a moj partner takze nie przepada za szpilkami a wiec kazdy ma swoj gust ppzdrawiam

nie jestem facetem ,ale wiem ,że wola typ seksowniejszy, a przynajmniej spora cześć mimo ,że nieraz się zapieraja ,że wolą te naturalne itd.może nie lubią lasek całkiem ala barbie ( choc może niektorzy lubią) ,ale seksowne ,dbające o wygląd takie, że nawet jak sa ubrane na sportowo to fajne sie prezentują

Gość drażetka
eunice no wlasnie ja si eubieram na sportowo ale zadbanie i seksownie i tez sie podobam wiec kazdy woli cos innego moj chlpak nie lubi szpilek i dam sam mi adidasy kupuje itd z kolei moj dawny chlopak zmuszal mnei do szpilek hehe kazdy ma swoj gust ja osobiscie nie lubie spzilek i tego typu stroi eleganckich ala dama zwlaszcza jak ktos zalozy pol metrowe szpilki a ledwo po ulicy idzie bo zwyczajnie nie umie w nich chodzic obciach normalnie ale tak ogolnie to do normalncyh zadbanych kobiet z klasa nic nie mam bo to zaley jeszcze jakei kti szpilki nosi i ubranie do tego ja osobiscie preferuje styl sportowy tak juz mam

Gość bart23465
ja zas wole szpilki ale nie damulki tlyko normlanie , aldnie ubrane laski ale w butach na obcasach;)

eeee no to ja tu widze ze panowie z kafe jeszcze nie oszaleli na punkcie szpileczek i dobrze, teraz modny styl luzny sportowy. Ja tam tylko najki nosze, obcasow nie lubie bo nie wygodne ale podobaja mi sie niektore buty na obcasach, jednak jesli je zaloze od czasu do czasu (świeta) to po prostu nie czuej sie soba, mecze sie. Fajnie jak para sie dobierze stylem wtedy fajnie to wyglada i dziewczyna nawet jak ma styl sportowy to wbrew niektorym opiniom tutaj- wyglada jak kobieta a nie jak chlopczyca

Gość converse my love
kocham trampki converse - mogłabym ich nie zdejmować :D Ale jak trzeba, to i szpile założę - grunt to różnorodność, brak nudy! No i jak wiadomo kobieta zmienną jest - więc lubię zaskakiwac zmiennymi strojami i stylami ;) Poza tym dobrze ktoś pisał o lesie i operze - trza umieć się do sytuacji dostosować. Na szczęście moja jest taka, że większość czasu mogę spędzić w trampolcach a i w pracy wygodne sportowe obuwie wskazane ;) A wogóle mój ulubiony zestaw to conversy, dżinsowa mini i fajny tiszert :D

Gość niezdecydowhjany1234567890
Dziewczyny w trampkach są fajne. Nie lubię też gdy dziewczyna ma na sobie tonę makijażu. Powinna być naturalna. Tramki, dżinsy i bluzka pod kolor, to jest to.

Gość marek82
A najlepszy kompromis-trampki na szpilce

Gość Łuki90ausPosen
Dla odświeżenia tematu: Wybór ubrania czy butów zależy od danej sytuacji. (to logiczne, nieprawdaż?) Ale do rzeczy: mam od kilku lat taką słabość (czy jak to wolicie fetysz) do dziewczyn noszący trampki. A czemu? Przeważnie takie dziewczyny (nie każda,ale tak w 80%) są "na luzie" i nie sprawiają wrażenia kompletnie wyniosłych i z "zadartym nosem". Ani makijażu, ani innych dodatków. Tylko naturalnie i normalnie. Tylko szkoda, że nie udało mi się poznać lepiej takiej dziewczyny (bo one są bardzo często "zajęte")! Mam nadzieję, że poznam dziewuszkę w trampeczkach :) W szczególności converse krótkie/do kostki (nie mylić z obecną sztuczną odmianą) w kolorze klasycznym (czarnym), czerwonym, zielonym, fioletowym, niebieskim (albo granatowym) i pomarańczowym w połączeniu z płaszczykiem, rurkami i białymi skarpetkami=takie uwielbiam :) (połączenie sportowego i wygodnego stylu z nutką elegancji :))

Gość dfsdeeeee4444ee4e4e4e4
Akurat trampki świadczą o dziewczynie na luzie :O Masz koleś kompleksy i boisz się dziewczyn seksownie wyglądających.

Gość Lukas90ausPosen
O co ci chodzi? Każdy ma gusty, nie? Poza tym, niekażda w szpilach jest "be". Kompleksy mam? Skąd, tak ci się tylko wydaje. :P

Gość hartcor
najlepiejw trampkach i do tego biale skarpetki ;-)

Gość ar
biale skarpetki sa super

Gość warkot
najlepsza byla jak ubrana, BEZ MAKIJAZU, inteligentna, ladna i mlodziutka z innymi nawet nie gadam jak nie musze

Gość ar
ale w skarpetkach i trampkach sa sexi

Gość spinster spinster
ja uważam, że jak się komuś nie spodobam w trampkach, to nie warto się dla niego męczyć z obcasami.

Gość ptasiek nastroszony
a co to za roznica i tak trampki na bok ida. no moze troche bardziej smierdza

Gość spinster spinster
wypraszam sobie! moje trampki na pewno nie śmierdzą! :D a już na pewno nie bardziej od szpilek z jakieś skóropodobnego plastiku :P

Gość ar
masz racje