Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmaxxx

Czy powinienem sie czuc zaniedbywany w lozku?

Polecane posty

Gość madmaxxx

Witam wszystkich, jestem z moja dziewczyna od 5 miesiecy jestesmy mlodzi i bardzo sie kochamy. Niedawno zaczely sie problemy z jej systemem hormonalnych i miala okres prawie przez caly ostatni miesiac co wiaze sie ze zlym samopoczuciem lecz niebylo tak codziennie czasami zapominalem o tym fakcie bo nieskarzyla sie na zadne bule ani zle samopoczucie. Logicznym jest, ze nawet nieprobowalem namawiac jej do sexu. Lubie sex oralny "robotki reczne" robilismy to niejednokrotnie wczesniej. Jestesmy 5 miesiecy razem a ostatni ponad miesiac wogole niezblizamy sie do siebie i nieuprawiamy "zastepczego" sexu"!!! Czuje sie jak stary chlop po 20 latach malzenstwa!!! Czuje sie zaniedbywany! Czy powinienem sie tak czuc???

Gość reklamowka
puknij sie w glowke, a co ona jest? maszyna do seksu? widocznie nie jest jej z toba dobrze, inaczej sama by sie prosila o pieszczoty, proste

Gość słuchaj przez wahania
hormonalne może nastąpić znaczny spadek libido uwierz że sex to ostatnia rzecz na którą dziewczyna może mieć w takim momencie ochotę jeśli rzeczywiście kochasz, przeczekaj i nie rób wymówek bo ją zniechęcisz

Gość fsdafsafdsadsad
miała okres przez miesiąc ? chłopie i ci takie głupoty gada ?! haha... widocznie boi się seksu i ci bajki wciska, że hormony, że miesiączkę ma itd.. a ty walisz kapucyna i nie wiesz co zrobić.. współczuję.

hahahahha wcześniejsza wypoeiedz mnie rozśmieszyła.... jezeli jesteś dziewczyna to mało wiesz.... dziewczyna może miec problemy hormonalne i mięć miesiączkę nawet miesiąc jesli coś takiego następuje nalezy zgłosić się jak najszybciej do ginekologa a on da leki na zachamowanie krwawienia

Gość fsdafsafdsadsad
tak, tak. ;) 30 dni, to by się chyba wykrwawiła ;) zresztą już dawno powinna być u lekarza wtenczas a nie wciskać chłopu takie pierdoły. dobre sobie

Gość zenon krążownik
Wolałbym już jakby mi baba wciskała kit że ją 30 dni łeb napierdala niż takie bzdury że od miesiąca krwawi i nawet do lekarza z tym nie idzie. Normalna kobieta po 10 dniach już i gina by była a nie 30 ma ciotę i nic ;) Kobita ściemnia i tyle.

Gość a skąd wiecie że nie była u
lekarza? no luuuuuuudzie.poza tym nie musi wcale krwawić dużo.

Gość zenon krążownik
Jak by była, to lekarz by jej coś przepisał. Ludzie, byłem kiedyś z laską która mnie w huja robiła non stop. Okres miała co 2 tydzień ;) Myślała, że nie pamiętam kiedy się zaczynał i kiedy kończył itd. gdy w końcu nie wytrzymałem i powiedziałem że ściemnia, to zaczęły się upławy, bóle głowy itd. W końcu przyznała się że strasznie się boi pierwszego razu ;)

Gość a skąd wiecie że nie była u
hmm.może i laska ściemnia.ale ja kiedyś też krwawiłam przez jakieś 3 tygodnie,brałam leki i nic nie działały-w końcu wylądowałam w szpitalu.ogólnie przykra sprawa...

Gość magiczny karp
Autorze, dziewczyna pewnie się denerwuje i seks jest ostatnią rzeczą, na jaką ma ochotę. Nie słuchaj tych kretynów powyżej. Koniecznie namawiaj ją, by poszła do lekarza zamiast myśleć dupą!

Gość zenon krążownik
No widzisz a ona 30 dni i będzie przez kolejne 30 krwawiła i nic jej nie jest ;)

Gość fsdafsafdsadsad
Te karp - facet myśli hujem a nie dupą -dupą to wy myślicie hehe

Gość magiczny karp
błysnąłeś, nie ma co