szczera...ale czy to ma sens 0 Napisano Listopad 15, 2009 Mam pytanie, czy powinno powiedzieć się przyjaciółce, o tym, że jej facet ślini się do jej przyjaciółki, składa propozycje, no jest fałszywy ogólnie..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierssssssiątko 0 Napisano Listopad 15, 2009 Powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klione Napisano Listopad 15, 2009 a to do Ciebie sie lepi ten chłopak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczera...ale czy to ma sens 0 Napisano Listopad 15, 2009 Ja też tak myślałam.... powiedziałam, wg mnie w porę, zanim stało się coś gorszego... ale zostałam oceniona źle! Facet dogadał się z tą psiapsiółą, ustalili wersję wydarzeń, a Ja.... Ja teraz ta najgorsza, bo rodzinę ponoć chciałam zniszczyć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierssssssiątko 0 Napisano Listopad 15, 2009 To podaj dowody. O ile je masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczera...ale czy to ma sens 0 Napisano Listopad 15, 2009 a "bajka" trwa nadal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczera...ale czy to ma sens 0 Napisano Listopad 15, 2009 powiedziałam to, czego byłam świadkiem i co potem mi relacjonowała, "psiapsióła"... Ale to nie chodzi o udowadnianie na siłę czegoś, ale o to, że ludzie on i "psiapsióła", miałam dla nich szacunek, okazało się, że otaczam się fałszywcami!!! A Jej mi szkoda, bardzo,! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierssssssiątko 0 Napisano Listopad 15, 2009 Cóż, chyba pozostaje czekać i zostawić to w spokoju. Przyjdzie czas i może się przejedzie i przekona. Prawda zawsze wychodzi na wierzch. Jeszcze będzie Ci dziękowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczera...ale czy to ma sens 0 Napisano Listopad 15, 2009 Patrząc na perfidię tej dwójki... boję się, że będzie coraz gorzej, bo zamydlili Jej totalnie oczy i spojrzenie na tą sytuację. To jest na tyle trudna sparawa, że on wie, że straciłby wszystko! Ma ponad 50 lat, Ona 29, a "psiapsióła" 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierssssssiątko 0 Napisano Listopad 15, 2009 Facet 50 lat????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stary ale jary ale pewnie Napisano Listopad 15, 2009 nie daje już rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczera... ale czy warto Napisano Listopad 15, 2009 ponad 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczera...ale czy to ma sens 0 Napisano Listopad 15, 2009 Ma ponad 50, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach