Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaaaaaaa155

Jestem nastolatką i nie mam biustu

Polecane posty

Gość Karolinaaaaaaa155

Na wstępie powiem, że nie chodzi, o to, bym miała cyce rozmiarów kolosalnych. Mam 15,5 lat i chciałabym sie poradzić was w pewnej sprawie. Otóż od 3 lat nie jem mięsa, żadnych ryb, zupek i nic podobnego. Nie rozwinęły się u mnie piersi. Poprostu noszę malutkie, A, które i tak mi odstaje. Mam delikatny zarys, jak mała dziewczynka. Wszytsko inne jest w porządku. Czy może to być spowodowane tym, że za wcześnie zrezygnowałam z mięsa? Żadna z kobiet w mojej rodzinie nie ma takiego problemu

Gość Karolinaaaaaaa155
Tylko, że ja juz mam te ponad 15 lat i myślę, że cokolwiek juz powinno być. Naprawdę, malutkie A dalej jest na mnie za duże.

Gość baskant
A jakie masz wymiary pod biustem i w biuście?

Gość moim zdaniem zrobiłam błąd
rezygnując z miesa w tak młodym wieku. Twoj organizm jeszcze sie rozwija i rezygnując z miesa i ryb pozbawiasz go wielu niezbędnych składników odzywczych co moze miec powazne konsekwencje w przyszłosci! Nie wiem czy akurat przez to nie rosnie ci biust? A miesiączkujesz juz?

Gość moim zdaniem zrobiłas błąd
miałobyc zrobiłaS błąd

Gość Karolinaaaaaaa155
moim zdaniem zrobiłam błąd: Tak już dawno. Myślę, że jedyne co się u mnie nie rozwinęło, to właśnie biust. Wiem, że pozbawiam mój organizm wielu ważnych elemnentów, ale tą sprawę juz mam przedyskutowaną z rodzicami i zdania nie zmienię. baskant Pod 80 w: 84 :)

Gość gfgfgf
"jeszcze urosną" mam 20 lat gdzie one są? :D

Gość Tez plaska_24
Ja tez nie jem miesa od 13 roku zycia, teraz mam 24 lata i w biuscie 76 cm a pod 69 cm. Ale moja kolezanka tez jest taka plaska a nie jest wegetarianka wiec ja nie wiaze tego z niejedzeniem miesa.

a jak sprawa biustu przedstawia sie w twojej rodzinie,nie chodzi mi tylko o mame ale tez i o babcie czesto to sprawa gebetyki, moja siostra ma teraz 20 lat a biust tak naprwde urosl jej w 18 roku zycia,organizm rozwija sie do 21 roku ja mam 26 lat i uwierz mi ze wielu chlopcow woli dziewczyny z mniejszymi piersiami -mowie o tych chlopcach ktorzy traktuja dziewczyny powaznie a nie o tych co szukaja tylko przygody :)

Gość duże znaczenie
ma też sylwetka, jesli np: jesteś drobnej budowy- taka kruszynka, to trudno żebyś miała duży biust

Gość Karolinaaaaaaa155
Jeżeli chodzi o kobiety w mojej rodzinie: Z jednej strony (ojciec): Są dosyć dobrze zbudowane, ciotki, babcie, siostry babci również. Dużo w biodrach, w cycach niemało. Nie są to jednak te "balony" Jeżeli chodzi o stronę matki: To koiety mają szczupłe biodra i nogi, a biust raczej większy. Bynajmniej nie tak mały jak A. Nie jestem drobnej budowy, jestem wysoka i nie jestem jakoś wyjątkowo szczupła. Raczej odziedziczyłam budowe ze strony ojcowskiej. Oprócz cyca. Tu nie chodzi o facetów. Poprostu czułabym się dobrze, gdyby to A nie było na mnie za duże,.