Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez przekonania

mój narzeczony chce sprubować z wibratorem

Polecane posty

Gość bez przekonania

jestesmy razem od roku. mamy udane zycie erotyczne z tym ze narzeczony ma dosc bogata przeszlosc jesli chodzi o seks i kobiety... czasem proponuje mi jakies nowe rzeczy tak jak teraz wibrator ale ja zwykle nie mam na nie ochoty gdyz mam jakas blokade, nie chce byc jak te kobiety z ktorymi kiedys sie spotykal i czuje nie smak... a mam 19 on jest sporo starszy. bardzo go kocham i chce zeby bylo nam ze soba dobrze. kiedy mu czegos odmawiam zaczynam myslec ze moze mnie zdradzic wiec czaem daje mu to co on chce oczywiscie bez mojej ochoty i wtedy zle sie czuje. nie mam ochoty na ten wibrator ale staram sie nie byc tak zamknieta na te sprawy wiec prosze poradzcie. dodam ze jakos bym chciala urozmaicic swoj seks ale nie wiem czy wibratorem:)

Gość malenkaMi
tez na poczatku bylam na nie jesli chodzi o wibrator ale jak juz zostal kupiony i uzyty kilka razy to mi sie podobalo i sie przekonalam :) oczywiscie jest to tylko dodatek i tylko czasami go uzywamy :)

Gość bez przekonania
no wlasnie ja nie moge sie przekonac. mowisz zeby poprostu kupic i zobaczyc jak to jest?? boje sie ze bede sie zle czula bo to on chce a ja nie bardzo

Gość malenkaMi
u mnie tez tak bylo ze on chcial a ja nie bardzo a jednak sie skusilam..nic do stracenia nie mialam.. co prawda na poczatku bylo dziwnie ale pozniej jest przyjemnie i calkiem fajnie :P nie gwaratuje ze Tobie tez sie spodoba bo każdy ma inny gust i co innego lubi.. to musi byc tylko i wylącznie Twoja decyzja.. nie zmuszaj sie do niczego jesli na prawde nie chcesz..

Gość ja powiem tak.....
nie powinnaś spełniać każdej erotycznej zachcianki swojego faceta wbrew swojej woli ze strachu że Cię zostawi ....musisz szanować siebie i swoją niezależność ....sex nie ma być koncertem życzeń jednej ze stron a ma sprawiać obojgu przyjemność...więc jeśli nie masz ochoty na ten wibrator to tego nie rób

w czym problem?? Spróbujcie, jak Ci się nie spodoba to nie będziecie tego powtarzać, a jak okaże się że jest fajnie to sama się przekonasz:) Nie ma co ustawiać się "na nie" nie spróbowawszy. Nie ma co też zmuszać się do czegoś co nie sprawia przyjemności.