Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLODA_PANNA

Pytanie tylko do Pań

Polecane posty

Gość MLODA_PANNA

Witam. Współżyje ze swoim chłopakiem z którym jestem ponad 3 lata, zawsze mam orgazm łechtaczkowy w momencie, a raczej w pozycji na jeżdzca są od 1-3 rzadko 4 . Sama się nie zaspokajam bo nie potrafię i nie chce :). Dziś doszłam podczas gdy jeden palec miał w dziurce a jezyczkiem lizał mi łechtaczke i drażnij cipke języczkiem. Pierwszy raz w ten sposób miałam orgazm łechtaczkowy. Drogie panie o to pytanka. 1. Jak przedłuzyć podniecenie bo często po 1 orgazmie łechtaczkowym całkowicie mi opada? 2. Jak zwiększyć skale orgazmów łechtaczkowych ? 3. Jak czerpać przyjemne uczucia z penetracji ( od czas do czasu zdarzą się takie chwilowe miłe odczucia gdy penis ociera się o ścianki pochwy,ale rzadko) 4. I czy mam szanse kiedyś w przyszłości na orgazm pochwowy i jak wy drogie panie się tego nauczyłyście? Czekam na odp !!

Gość 5ysd
jak sie nauczyłyście?? nigdy czegos takiego jak orgazm nie przezyłam...:(

Gość jestemfacetem
niech sprobuje cie piescic jezykiem pod katem 90 stopni tzn nie lezy rownolegle tylko prostopadle ale caluje tak jakby nie bylo zmiany. niech druga reka dotyka druga dziurke (jak to napisac:)) minimalnie wkladajac palca. drugi palec na punkt g no a jezyk wiadomo.mozna zmienic na dwa palce w pochwie pozniej. dobra metoda to wejsc z analnym tuz przed orgazmem. uwaga na poczatku anal musi byc super delikatny (choc to zalezy). podczas pierwszego orgazmu niech napnie mocno jezyk wtedy pieszczota bedzie silniejsza, to moze dzialac ale nie musi. jesli zadziala uwiez orgazm gigant.

Gość wymień na egzemplarz
z powaznym sprzetem to sie twoje kłopoty skończa

Gość jestemfacetem
co prawda to prawda. wielkosc do pewnych granic ma znaczenie.

ja perdole c wy macie z tym sprzetem ? pojebalo was ? Nie nie zmienie bo to kurwa nie w tym rzecz pojebie.

Gość jestemfacetem
moja miala kiedys faceta ktory mial malego. mowila ze koszmar. widac zalezy od gustu. ja mam sredniego zeby nie bylo ze sie idealizuje.

no to moze niech twoja panna zalatwi sobie sprzet moze bedzie jej jeszcze lepiej skoro nie"idealizujesz" Moj ma takiego ktory mnie satysfakcjonuje wiec zadne "znajdz sobie rakiete,albo lage, nie wchodzi w gre"

Gość jak dośjść
Poczytaj ten artykuł: http://je.pl/niya Tu pewwien doktor ginekolog opisuje jak kobieta powinna dochodzić:))