Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała kredka

Co na urodziny dla 7 latki??????????

Polecane posty

Gość biała kredka

Poradźcie mi Kochane co kupić mojej 7 letniej chrześnicy na urodzinki, bo kompletnie nie mam pojęcia. Ona ma już chyba wszystko, co może zainteresować takie dziecko????? Ja mam jeszcze małe dzieci więc nie wiem czym interesują się i czym usatysfakcjonować dziewczynkę w wieku 7 lat. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę piszcie.

Gość ccc - to dla mnie
teraz jest szał na hanne montane więc może coś w ten deseń. Jakiś gadżet , ciuch , tego jest mnóstwo......

Gość Alilah
Nie czytając komentarza też chciałam zaproponować Hannę Montanę ;). Moje dwie kuzynki mają fioła jedna 9 druga 7 lat. Dowiedz się czy Twoja chrześnica też lubi i jak tak to kup jej plakat, pościel, lalkę czy koszulkę albo film czy płytę. Może też być płyta Arki Noego. Dzieci nie znają tych piosenek, ale każde je lubi. Może akcesoria do włosów? Jakaś książka? Gra?

Gość bukaa
Zanim kupisz płytę Arki Noego, to zapytaj rodziców, co oni na to. Dostaję białej gorączki, kiedy słyszę te przekrzykiwania :o Potwierdzę, że hanna montanna - pościel, ręcznik, ciuchy, portfelik. Mój syn (też kończy 7 lat) zażyczył sobie na prezent zegarek. Do tego dobrym prezentem są książki czy gry planszowe. Możesz dokupić dezodorant dla dzieci albo kalendarz z czym, co dziecko lubi (np. psy, konie, koty)

Gość Targowo.Istore.pl
A może jakaś fajna gra planszowa dla dzieci w tym wieku? ewentualnie gra edukacyjna,z doświadczenia wiem ze bardzo fajnie się sprawdzają. Szeroki wybór jest w naszym sklepie www,Targowo.Istore.pl gdzie serdecznie zapraszam.