Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony plaszczyk

Czy jestem juz stara??

Polecane posty

Gość zielony plaszczyk

niebawem bede miec 27lat i dopiero teraz sie ocknelam, ze moze powinnam juz szukac faceta z ktorym uloze sobiezycie itd? wiem ze do 30tki jeszcze kilka lat, ale czy ja juz teraz nie jestem za stara?:(

Gość nie jestes za stara
:)

Gość zielony plaszczyk
a czy nie powinnam sie juz rozgladac za druga polowka?

Gość zielony plaszczyk
czuje ze mam pare rezerwowych lat, ale dlaczego nie czuje zadnego instynktu na malzenstwo dzieci itd? nie chce zebym sie ocknela z palcem w nocniku

Gość mozesz sie rozgladac
za "druga polowka" ale nic na sile :)

Gość zielony plaszczyk
dokladnie, martwie sie tym bo kolezanki w moim wieku i oglona wiekszosc kobiet juz maja mezow i rodziny, a ja nie czuje tego, nie chce czekac dotad az poczuje to i bede miec kolo 40tki:( nie wiem czy to normalne czy moze cos ze mna nie tak

Gość prawie normalne zreszta
posiedz jakis czas na kafe, to zobaczysz ile podobnych do Twojego problemu ludzie maja

Stary to jest dziad z kulawą nogą. Nie masz się do czego spieszyć, a dzieci może rodzić do 40 stki. Dbając o zdrowie to jeszcze dłużej. Są badanie prenatalne. Zresztą sa inne cele w życiu, od zakładania rodziny, dla których też warto się poświęcić, oszczędzisz cierpienia nienarodzenemu a sama przeżyjesz życie na wiele sposobów. Nie pękaj. ;) Dla mnie macierzyństwo przed 30 stką to nieporozumienie, a już szukających na siłę, wiążących się ze strachu i biorących byle co, kobiet to zupełnie nie rozumiem. Nigdy nie wyjdę za mąż:P