Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezowieojcowie

czy mężowie staraczek też są tacy jak one?

Polecane posty

Gość mezowieojcowie

jak czytam tematy staraczek to odnoszę wrażenei że 90% z nich jest rozhisteryzowanymi, rozkapryszonymi, przesadnie słodkimi lalami, to jest jakaś masakra mieć taką żonę w domu:( wynosze z tego jeden nei wiem czy słuszny wniosek że ich mężowie są tacy sami, rozumiem że obydwoje chcą dziecka ale aż tak być zapatrzonymi? ja też się staram o dziecko... ale nei wyobrażam sobie gdyby mnie żona terroryzowała takim zachowaniem jak przedstawiają na forum staraczki :( żeby chodzić z nią na badania, żebym brał udział w testach ciążowych i ciągle o tym gadał z nią ?

jak podjelismy decyzje o dziecku to zaczeismy brac witaminy dbac o siebie i nic nie gadalismy nie nakrecał▲am sie gdy test byl negatywny pocieszał ale gdy sie kaząło potem pozytywny szlaalł z radosci cała ciaze dbał o mnie chcodzi na wizyty woził na badania rozpieszczal znosil. moje fochy rodziłam sama

myślę, że uczestiniczenie w ciąży jest obowiązkiem faceta- w końcu on też oczekuję dziecka, nie tylko dziewczyna. Ale te wszystkie "fasolki, brzusie, tempki i wszelkinfantylne zachowania powinny być zakazane prawem. Naprawdę nie rozumiem jak można wytrzymać z taką kobietą w domu. Zapytałam kiedyś mojego męża - czy wytrzymałby z żona, która codziennie mówi: kochanie kup ten chlebek z ziarenkami bo mi smakował a na obiad zemy tą zupkę z wczoraj i kurczaczka (mam taką w pracy!!!) Odpowiedział - ze on by chyba udusił, ale pewnie sa tacy, którym to odpowiada i już

wirwka mój brat ciagle zdrabia :O ostatnio slysze kupiłaem sobie nową kamerke :O a do żony mówi nie po imieniu czy np, ma jakies jedno zdrobnienie które do niej pasuje a on do niej slimaczku , kurczaczku , pampuszku :Oitp

kamerkę jeszcze zrozumiem. Zdrobnienie w nazywaniu małżonki też. Ale chlebek, kotlecik, zupka? Kapucinko?

ale to byly przykałdy on nie mowi nic normalnie tylko NON STOP zdrobniale masakra jest facetam a mowi jak pipa

Gość mezowieojcowie
ja rozumiem uczestniczenie w ciąży, ale ciągłe rozmowy o fasolkach i o temperaturze, owulacji to faceta obrzydza :/ odechciewa się wszystkiego a jak tu nad dzieckiem pracować... ja nie zdrabniam i żona też nie zdrabnia i chwała jej za to bo bym udusił za hasła typu chlebek z masełeczkiem na śniadanko przed pracką itp... o dziecku mówimy per dziecko a nie brzuszek, fasolka itd..

u ans tez było dzicko jest dzieckiem nie faolka czy dizidkiem :O i tak jest lepiej i zdrowo :) owszem uczestinicz w wizytach i na usg bo to fajne mów do brzucha bo dziecko słucha :)