Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budowlaniec88

budownictwo- budownictwo drogowe

Polecane posty

Gość budowlaniec88

witam, szukam kogoś, kto pomoże mi rozwiązać zadania z linii wpływów (na podstawie rysunków) i pomoże zrobić projekt drogi (może być już gotowy). oczywiście zapłacę za wszystko. jeśli znajdzie się taka osoba, proszę o kontakt na adres garbera10wp.pl

Gość budowlaniec88
przepraszam wkradł się błąd. mail to garbera10@wp.pl a projekt nie jest na euro :) jestem studentem 2 roku budownictwa drogowego i potrzebuję to w ramach zaliczenia

Gość budowlaniec88
up up ;)

Gość a może daj sobie siana z tymi
studiami, bo skoro nie masz pojęcia jak się robi takie zadania, to szkoda twojego czasu i zawracania d... wykładowcom. Na sesję też znajomych wyślesz? I jak te twoje drogi będą wyglądać, skoro nie masz pojęcia jak je robić?

Gość budowlaniec88
na studia się idzie po to, by się czegoś nauczyć. ja szukam osoby która oprócz pomocy w rozwiązaniu zadań byłaby mi w stanie to wytłumaczyć. nikt kto idzie na studia nie jest omnibusem. gdybym wszystko umiał, nie musiałbym studiować. logiczne?

Gość budowlaniec88
niestety mi się trafił taki wykładowca, który jedynie pisze na tablicy i wychodzi z założenia że samo się wytłumaczy. w zeszłym roku oblał kilkadziesiąt osób.

Gość budowlaniec88
czy jeszcze ktoś może pomóc??

Gość budowlaniec88
proszę o kontakt garbera10@wp.pl

Gość rfhbfn
do roboty sie wez, bo potem bedziesz psuc opinie drogowcom :o

Gość budowlaniec88
przecież się biorę o co chodzi?? proszę o pomoc w rozwiązywaniu zadań i wytłumaczenie mi tego. gdybym nie brał się do roboty, olał bym i nie robił..

Gość budowlaniec88
jeśli ktoś nie ma pojęcia o czym piszę a co więcej nie ma nic ciekawego do wniesienia przy tym temacie, naprawdę niech nie marnuje swojego ani mojego czasu na głupie odpowiedzi. POWTARZAM. SZUKAM OSOBY KTÓRA POMOŻE MI W ROZWIĄZYWANIU ZADAŃ I MI TO WYTŁUMACZY! CZYLI JEDNYM SŁOWEM SZUKAM KOREPETYCJI. ODPŁATNYCH.

Gość UWAGA NA OSZUSTA
UWAGA NA OSZUSTA!!! Jeśli będziesz miał lub masz do czynienia z firmą PPHU RUBEX to licz się z tym że zostaniesz OSZUKANY!!! Trudno powiedzieć ile osób oszukał Włodzimierz Ruciński. Oszustwa Włodzimierza Rucińskiego polegają między innymi na nie wypłacaniu lub częściowym nie wypłacaniu obiecanej stawki za prace w jego firmie. Dla przykładu Włodzimierz Ruciński obiecał murarzowi 14 PLN/h a wypłacił tylko 3.50 PLN/h. Nie prawdą jest że Włodzimierz Ruciński wywiązuje się z terminów jak chwali się na swojej stronie internetowej http://www.rubex.com.pl/ gdyż brakuje mu ludzi do pracy z uwagi na to że nie chce ludziom wypłacać pieniędzy. Z tego powodu ludzie zatrudnieni u niego porzucają prace. Między innymi Włodzimierz Ruciński nie wywiązał się jak należy ze zlecenia w muzeum sztuki Więckowskiego 36 z łodzi i prace na terenie ogrodu zoologicznego w łodzi na ul.Konstantynowskiej 8/10. A terminy zakończenia projektu się opóźniają z winy Włodzimierza Rucińskiego. Nie prawdą jest to że w jego firmie pracują ludzie z wykształceniem średnim technicznym jak chwali się na swojej stronie internetowej Włodzimierz Ruciński. Na dowód tego mogę podać swoją osobę bo pracowałem u Włodzimierza Rucińskiego a nie posiadam żadnego wykształcenia oprócz podstawowego jak wielu innych pracowników byłych i obecnych w firmie PPHU RUBEX w łodzi. Wielokrotnie byłem świadkiem awantur z użyciem słownych epitetów wulgaryzmów i gróźb pomiędzy Włodzimierzem Rucińskim a pracownikami. Awantury te były spowodowane tym że Włodzimierz Ruciński nie chciał wypłacić należnych pieniędzy. Mi wypłacił Włodzimierz Ruciński za dwa miesiące pracy 1278 PLN a powinien wypłacić 1528 PLN zmniejszając mi stawkę z 8 PLN/h do 6.50 PLN/h tłumacząc się że odciąga te pieniądze na podatek dla urzędu skarbowego. Do dnia dzisiejszego Włodzimierz Ruciński nie zapłacił podatku i nie wysłał pit rozliczeniowy na mój adres przywłaszczając sobie 250 PLN które ja zarobiłem. Dlatego uważam że Włodzimierz Ruciński jest oszustem i złodziejem a nie poważnym biznesmenem. Mariusz S bunt500@interia.pl

Gość gość
Jeżeli chodzi o budownictwo drogowe to tutaj sobie poczytać artykuły http://www.inzynieria.com/ Sporo publikują na ten temat. Ja czytuję regularnie.