Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Figazmakiem

Jak zwiększyć ilość okienek w Operze?

Polecane posty

Mam 9 okienek, ale córka zaczyna korzystać z komputera i ma juz swoje ulubione stronki. Chciałabym jej dodać do łatwego wybierania, ale mam tylko 9 mozliwości. Podobno można zwiększyć ich ilość, ale za diabła nie wiem jak. Proszę o idioten - instruction, czyli kawę na ławę dla osoby, która jedynie korzysta z kompa, a nie ma pojęcia o szczegółach ;-D Z góry dziękuję za pomoc.

Gość informatyk bez kobiety
założyć konto dla córki :) i będzie miała "swoją operę" . Wiele rzeczy do opery można pobrać z internetu bo są do niej dodatki. A same stronki mogą być przecież w ulubionych.

W prawym dolnym rogu masz configure speeddial i tam można wybrać rozmiar od 2 x 2 do 5 x 5 czyli od 4 do 25 okienek.

Sorki, ale mam Vistę i mozesz mi wierzyć, ale nie widzę żadnego odnośnika w prawym dolnym rogu, który by sie tak nazywał, jak napisałeś.....

Juz znalazłam. Musiałam wrócić najpierw do standardowej skórki i wyświetliło mi się dostosowywanie widoku. Poprawiłam sobie, jeszcze raz dziękuje za podpowiedź. :-)

pobierz najnowszą operę 10.0 a ten odnośnik jest hmmm tuż pod tymi kartami :) Nawet ja w linuksie je mam :)

>Informatyk bez kobiety? Przeciez kobiety lubią madrych facetów kobiety nie lubią inteligentów :)

Gość taki z ciebie informatyk
jak ze mnie ksiądz :D inteligencją też nie grzeszysz lamer -googlarz nic ponadto :P

💤 Google jest przyjacielem wszystkich :).

Gość rozmowa to mało
w grę wchodzi jeszcze ciało :classic_cool:

Gość informatyku preferujesz
linuksa?

Mam też Windows 7 ale przyzwyczaiłem się już do Open SuSe ze wszystkimi jego wadami .Zwyczajnie nie stać mnie na nowy system , bo za 300zł mogę sobie nakupić sporo płyt winylowych lub czekolady :O