Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katassszynka

???

Polecane posty

Gość katassszynka

Od ponad roku chodzę do nowej szkoły , już na początku zwróciłam uwage na pewnego chłopaka który chodzi ze mną do klasy. Ten chłopak też zwrócił na mnie uwage (uśmiechał się do mnie , zagadywał) starałam się na to nie reagować bo mam chłopaka. Teraz czasem puści sygnał , napisze smsa- ja pierwsza tego nie robie - troche mi głupio bo chciałabym czasem z nim popisać, ale z drugiej strony nie chce "mu zawracać tyłka" :) Co o tym myślicie?

Gość ghkgjk
nie piszesz z nim smsow bo masz chlopaka? myslisz ze jak facet sie usmiecha i zagaduje to znaczy ze odrazu sie zakocha? moze widzi w tobie poprostu fajna dziweczyne

Gość katassszynka
spa_cja-jestem w domu :) ghkgjk - tak,właśnie dlatego nie pisze z nim smsów ,nie chce żeby myślał że "coś do niego mam" tym bardziej że on jest wolny.

Gość ghkgjk
prosze cie... to ze zaczniesz z nim pisac smsy to bedzie twoim znak że chcialabys z nim byc? nie mozna poprostu pisac smsow jak z kolega?

Gość katassszynka
ghkgjk- masz racje... to fajny chłopak i nie chce żeby myślał że ja go nie lubie, bo on jednak jakoś stara się podtrzymać ze mną kontakt.

Gość ghkgjk
pisz sobie z nim, jakos wkoncu wyjdzie ze masz chlopaka, to ze masz chlopaka nie znaczy ze nie mozesz miec kolegow

Gość katassszynka
On wie o tym że mam chłopaka , byliśmy na piwie całą klasą i on po mnie przyjechał.

Gość ghkgjk
no to nie rozumiem wogole ciebie ;]

Gość katassszynka
boje się po prostu że on pomyśli że jak do niego wypisuje to coś do niego mam :) Na tych wyjściach klasowych też zawsze koło mnie siedzi.

Gość ghkgjk
eh te szkolne problemy, kiedys będziesz sie z tego smiała :) poprostu pisz tak i zachowuj sie tak zeby nic sobie nie pomyslal, nie flirtuj ani nic no chyba ze chcesz;p

Gość katassszynka
mamy +18 to nie gimnazjum :) a on jest bardzo powściągliwy w tych smsach , także spokojnie. Raz tylko zasugerował żebym do niego napisała i wtedy to zrobiłam.

Gość ghkgjk
liceum gimnazjum co to za roznica

Gość katassszynka
w sumie problem i pod podstawówke można zaliczyć:) ghkgjk- dzięki za odp , jak coś pójdzie nie tak znajdę CIe :D -oczywiście żartuje. Jesteś kobietą?

Gość ghkgjk
no jestem

Gość ghkgjk
2384493 chcesz to odezwij sie na gg bo juz stad ide