Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcącaaaaaaaaaaaaa

mamy pomozcie , rozowe plamienie !!

Polecane posty

Gość chcącaaaaaaaaaaaaa

kochane otóż 19.10 dostałam krwawienia z odstawienia i odstawilam pigulki w ramach starania sie o dziidzie, i etraz kwestia jest taka ze boli mnie glowa, ogolnei dzieniw spokojna jestem, nawet mnie mdliło...wczoraj wieczorem po stosunku zauwazylam na majtach rozowa smuge ...wlozylam wkaldke ale juz nic nie ma, powinnam dostac okres wczoraj-dzisiaj ale go nie ma , czy duza jest sznas ana ciaze ? a i caly czas jakby gilgotal mnie prawy jajnik albo lekk okol, wieczorem mialam metaliczny posmak, ale nie wiem czy juz sobei wkrecam boje sie zrobic test bo moze za szybko ? doradzcie

Gość mama klaudii
wiesz z tabletkami tak jest że te pierwsze cykle możesz mieć nieregularne wiec poczekaj jeszcze z tydzień dwa i wtedy zrób test na razie nie dzieje się nic niepokojącego .... a po odstawieniu tabsów jest różnie ja starałam się prawie rok żeby zajść a kumpela w pierwszym cyklu :) życzę powodzenia może się udało :)

Gość chcącaaaaaaaaaaaaa
Mamo Klaudii , tak bardzo bym chciała...ale wiesz nie chce się nakręcać, bo rozczarowanie boli...:( ale jak miałam tylko smuge różową to chyba nie jest źle ? bo brzuch mnie nie boli :) za to głowa na maxa :) 3maj kciuki poczekam jeszcze z tydzien dla pewnosci :) dziekuje za odpow.:*

Gość mama klaudii
no to plamienie toraktuj jakby go nie było spokojnie bo to naprawde minimalne jest :) nie denerwuj sie i nawet jak teraz się nie uda to pomyśl jaką przyjemnością jest się starać hi hi hi trzymam kciuki ,żeby wyszło :)

Gość chcącaaaaaaaaaaaaa
hihi ojj tak z wielką przyjemności :) ! Nie wiem kim jestes mamo Klaudii, ale spoko z Ciebie babka :) Szczęścia życzę :*

Gość z tego co mi moja pani lekarz
mówiła, to odrazu po odstawieniu tabletek nie powinno si estarac zajsc w ciaze, tylko odczekac ze 3 miesiace. Tlumaczyla to roznymi powodami, min hustawka hormonow i warjacja organizmu po odstawieniu tabsow, jakies problemy z utzrymaniem ciazy w jej poczatkach. Wiec podziwiam ze tak sie odrazu odwazylas zajsc w ciaze. Ale trzymam kciuki i zycze jak najlepiej, zeby sie udalo i wszystko bylo ok.

Gość po co zakładasz nowy
topik???????

Gość Masz nie mpokoleji w głowie
Jak ci się nudzi to napisz list do przyjaciółki a nie zakładasz co chwile nowy topik na ten sam temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kretynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!