Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameliaas

wiem ze jestem sierota, nie musicie mi tego pisac,ale prosze o pomoc wyrozumialy

Polecane posty

Gość kameliaas

ch i takich, ktorzy nie beda sie ze mnie smiac :( chce zapisac sie na kurs prawa jazdy. chce cos zmienic w swoim zyciu. teraz jestem raczej aspoleczna i ciezko nawiazuje kontakty z ludzmi. mysle, ze kurs bedzie dobra okazja, zeby poznac nowych ludzi i zdobyc troche pewnosci siebie. ale mam problem. chce wyslac maila do prowadzacego kurs i nie wiem za bardzo jak go sformulowac pytanie. czy tak moze byc? kiedy bedzie najblizszy wolny termin i ile taki kurs kosztuje? prosze o wyrozumialosc :(

Gość fly...
a po co maila takie sprawy sie zalatwia osobiscie moim zdaniem...idz i sie wszystkiego ypytaj ile kiedy i cala reszte??na jazdy tez przez maila bedziesz sie umawiac??

Gość na stronie szkoły
jazdy masz napisany kolejny termin rozpoczęcia kursu i cenę;-) możesz zadzwonić i zarezerwować miejsce a zaliczkę przelać na konto, albo co dla mnie bylo mniej krępujące-pójść osobiście:-)

Gość kameliaas
mam 2 mozliwosci, albo telefonicznie albo mailowo. wybralam druga opcje. jezeli bedzie taka potrzeba to tam pojde. na razie chcialabym ogolnie dowiedziec sie o tym kursie wiec mysle, ze mail wystarczy

Gość kameliaas
problem w tym, ze jego strona internetowa nie dziala. ale jak kiedys na niej bylam, to nie bylo informacji o terminach kursu. a isc do niego tez niewiedzialabym kiedy, bo nie wiem, w jakim czasie on pracuje.