Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XLX

JAKĄ MAM SZNSE ŻE JESTEM W CIAŻY?

Polecane posty

Gość XLX

jaka mam szanse na ciaze jezeli kochalam sie 13 i 15 dnia przy cyklach 31 dniowych,regularnych.wytrysk był do środka.

Gość gggkgjh
jesli jestescie oboje idealnie płodni to max 40%

Gość xLx
moze jesze ktos sie wypowie?

http://dziecko.onet.pl/1208858,kalkulatory.html Najlepiej wykonać sobie taki test z tym, że musisz znać datę ostatniej @. Wyjdą wtedy dni w których możliwe jest zajście w ciążę. Ale wiadomo że to tylko wyliczenia, które Ci nie dadzą 100% pewności.

teoretycznie mogłabym byc w ciazy, ale dostałam normalny okres jak Ty z ta roznica ze bez skrzepow * dodam ze zawsze mam obfite miesiaczki z skrzepami*, ale tym razem miesiaczka trwała 7 dni czyli dosc długo. w 4 dniu dostałam gorączki i strasznie bolało mnie gardło przez dwa kolejne dni- a moze to zgaga ? nie wiem ? zazyłam gripex przestało bolec.... ale goraczka nadal sie utrzymuje przez tydzien, jestem strasznie słaba, do tego nie mam apetytu, wszystko smakuje jak tektura, zmuszam sie do jedzenia, szybko sie mecze, z osłabienia drza mi rece i co chwile ziewam. dodam jeszcze ze po tym 7 dniowym okresie mam obfity biały sluz, a przeciez zawsze po okresie sa ok 4 dni suche.... czy mozliwe ze to objawy ciazy ? ktore przypominaja grype ?

To prawda. Każda zdrowa i płodna para ma w kazdym cykly 40% szans na ciążę. Ale z reguły mniej.

Gość pimedka83
moim zdaniem masz spore szanse zostania mamusią

Gość do siuneczki
to byla grypa, w ciazy zdarzaja sie plamienia, ale nie 7-dniowe obfite okresy.