Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula17

Jak zapomniec o kims kogo nadal kocham?

Polecane posty

Gość Paula17

Wczoraj zerwal ze mna chlopaka, bylismy ze soba 2lata. Zerwal ze mna tylko dlatego ze raz zatanczylam z moim kolega z klasy na polmetku. Po tym wszystkim oswiadczyl mi ze mu juz na mnie nie zalezy, ze moge sobie robic co chce i zebym leciala do kolegi. W ogole nie rozumiem go czemu jest tak zazdrosny i to o nic. Bardzo go kocham i nie potrafie zyc bez nigo pomozcie. Prosze;(;(

Gość JózekZpierdziszewa
Widocznie już od dawna chciał z Tobą zerwać i wkurzało go Twoje zachowanie. Pewnie jesteś głupią zakochaną laską, która zawraca dupe facetowi 24 godziny na dobę i się klei jak guma do podeszwy. Najlepiej się upij, oddaj się komuś na dworcu i ugotuj rosół. Strzel kupę, ulep bałwana, zjedz płatki i ogól się pod pachami. Potem zapomnisz. Buźka

Gość glupia i dziecinna
pseudomilosc. to gowniarstwo :) powiedzial tak bo albo jest chorobliwie zazdrosny i mu odwalilo z powodu tego tanca...i niedlugo wroci na kolanach albo szukal tylko pretekstu zeby zerwac bo ma cie dosc

Gość daj mu prztryka w jaja

Gość JózekZpierdziszewa
Może kiedyś przez przypadek słyszał jak się spierdziałaś i teraz się Tobą brzydzi to wszystko jest możliwe.

Gość a jaki to był taniec
jakiś łamaniec, z nogą jego na twojej pipce, i obmacywankach, jeśli taki to chłopak słusznie zrobił, a jak taki na na odległość, to chłopak durny i zazdrosny, jak fiut goryla

Gość do józkaZpierdziszowa
JózekZpierdziszewa jestes fraje**m jesli mie masz nic konkretnego do powiedzenia to zamknij r*j!!

Gość sedziazgred
dam ci na pocieszenie pauke do ssania i zapomnisz o nim.

Gość JózekZpierdziszewa
Myślę że dziewczyna jest po prostu puszczalska i facet dobrze zrobił, że ją puścił z kanał. Popieram chłopa, też nie chciałbym mieć dziewczyny która ma włosy pod pachami i tańczy z innymi bez pisemnej zgody partnera. Myślę że jak oboje ukończycie gimnazjum i Ty pójdziesz do zawodówki, a on do technikum, to sobie ułożycie życie na nowo. Teraz chłopak pewnie w tym momencie opowiada kumplowi jaką zdzirą jesteś i moczy smutki w butelce kubusia.

Gość najlepszym
balsamem na rany milosci jest... milosc

Gość JózekZpierdziszewa
Co Ty pierdolisz z jakimś balsamem! Widziałeś żeby ktoś sie balsamował za życia?

Gość Paula17
Jestes ostatnim frajerem jakiego znam ku**a jesli nie masz nic madrego do powiedzenia to nie pisz. Ku**a pewnie sam chodzisz do gimnazjum bo tak sie zachowujesz. I nie obrazaj mnie bo nie znasz mnie Palancie. Spier***j na bambus JOzku!!!!!!!!!!

Gość JózekZpierdziszewa
Wiem że jesteś sfrustrowana i zdołowana tym, że facet się na Tobie poznał i dał Ci kosza. Nie musisz wyżywać się na mnie z tego powodu, że jesteś mało atrakcyjna i masz trądzik. Poza tym bardzo brzydko mówisz i poskarżę Twojej mamie jak ją spotkam, gdy będzie prała w strumieniu Twoje osrane majty. Gdybyś chciała to mogę Ci poradzić, bo mam życiowe doświadczenie i też rzuciłem kilka frajerek Twojego pokroju. Musisz iść do niego i rozłożyć sobie spiwór pod drzwiami, załatwić się pod iglakiem, porwać mu kota i zagrozić że go ogolisz na łyso jak z Tobą nie porozmawia. I tak Ci nie wybaczy ale przynajmniej sąseidzi będą mieć radochę.