Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siuneczka

czy to objawy ciązy czy grypa

Polecane posty

teoretycznie mogłabym byc w ciazy, ale dostałam normalny okres jak z ta roznica ze bez skrzepow * dodam ze zawsze mam obfite miesiaczki z skrzepami*, ale tym razem miesiaczka trwała 7 dni czyli dosc długo. w 4 dniu dostałam gorączki i strasznie bolało mnie gardło przez dwa kolejne dni- a moze to zgaga ? nie wiem ? zazyłam gripex przestało bolec.... ale goraczka nadal sie utrzymuje przez tydzien, jestem strasznie słaba, do tego nie mam apetytu, wszystko smakuje jak tektura, zmuszam sie do jedzenia, szybko sie mecze, z osłabienia drza mi rece i co chwile ziewam. dodam jeszcze ze po tym 7 dniowym okresie mam obfity biały sluz, a przeciez zawsze po okresie sa ok 4 dni suche.... czy mozliwe ze to objawy ciazy ? ktore przypominaja grype ?

Gość Zrób test i po problemie

Gość przestań i nie świruj
nie chcesz robić testu, a głupio pytasz czy ot ciąża czy grypa?:O to czego chcesz?:O poza tym dostałaś @ i myślisz, że jesteś w ciąży? pomyśl logicznie poza tym teraz jest okres grypowy wiec grypa nei wybiera czy to akurat jesteś w ciąży czy masz okres czy bierzesz może pigułki antykoncepcyjne...

Gość A dlaczego nie chcesz robic
testu???? To niby jak chcesz sie dowiedziec czy jestes w ciazy? Z kafeterii?

Gość napewno nie ..
jestes w ciazy Nie swiruj

Gość no chyba az za bardzo chciałab
yś być skoro nawet majac @ wierzysz, że mozesz być w ciąży:O to juz chorobliwe:O

Gość dajcie spokojjjjjjj
no taaak...myslisz o dziecku,a zachowujesz sie jak nastolatka i typowa dziewica"chcialabym,ale sie boje".kiedy masz zamiar zrobic ten test,bo nie rozumiem?

Gość kilikali
hej. Ja mam odwrotny problem bo nie chce mieć dzidzi, a przez mojego chłopaka wpadłam chyba w paranoje. Pisze tu żebyscie same oceniły sytuacje z doświadczenia. Mianowicie cały weekend się źle czułam. Zbierało mi sie na wymioty i wogóle bolał mnie brzuch. Do tego wczoraj zjadfłam cały słoik ogórkow i to nasuneło mojemu chłopakowi myśl o ciąży, a mnie przeraziło. Okres miałam ok 5 dni tem i był mniej obfity niż zwykle ale jakoś mnie to nie zdziwiło. Do tego biore pigułki wiec szansa wydaje mi się niewielka. A jak to wyglada waszym zdaniem?????????????????????

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha
Dziewczyny, No naprawde nie rozbrajajcie mnie... Do tej co bardzo pragnie - jak dla mnie nie jestes w ciazy, bylas po prostu zaziebiona, tak czy inaczej zrób test. A ile sie starasz ze az tak strasznie chcesz????? Do tej od ogórków - nie jestes w ciazy, ogórki nic nie znacza. Jak nie jestes pewna to zrób test. Koniec kropka.

Moim zdaniem to raczej grypa. Ponieważ jesteś osłabiona infekcją dlatego tak reagujesz. Apetyt, ołabienie, drżenie rąk, zmęczenie (ziewanie) - efekt infekcji.A śluz? Może być tez infekcja, to żaden problem... Albo po prostu zrób test. i nie nakręcaj się...

na forum wyczytałam ze jest mozliwy normalny okres nawet do 3 miesiaca ciazy dlatego przypuszczam ze tez moge byc w ciazy majac w/w objawy ....